CARSNEWS
AUTONEWS

«Amore Eterno»: H δισεκατομμυριούχος Sudha Reddy φόρεσε το ακριβότερο κόσμημα στο Met Gala και ήταν δώρο του συζύγου της

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε τη Sudha Reddy ας κάνουμε τις σχετικές συστάσεις: Eίναι η Ινδή διευθύντρια του ομίλου MEIL και σύζυγος του επιχειρηματία PV Krishna Reddy. Γεννήθηκε το 1978 και εκτός από πανίσχυρη επιχειρηματίας είναι και φιλάνθρωπος, πρόεδρος του Sudha Reddy Foundation.

Η εμφάνισή της στο Met Gala 2024 ήταν μια ωδή στον Ινδικό πολιτισμό καθώς στην εκδήλωση επέλεξε ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα με κεντήματα custom made φυσικά, μια δημιουργία του Ινδού σχεδιαστή μόδας Tarun Tahiliani. Πρόκειται για μια χειροποίητη τουαλέτα για την οποία χρειάστηκαν περισσότερες από 4500 ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί.

Αν και το φόρεμά της ήταν ένα αριστούργημα, τίποτα σε ολόκληρο το Met Gala δε μπορούσε να συγκριθεί με τα κοσμήματά της και συγκεκριμένα με το περιδέραιο των 180 καρατίων που φορούσε στο λαιμό της, λέγεται «Amore Eterno» που σημαίνει «παντοτινή αγάπη» και ήταν δώρο του συζύγου της για την 25η επέτειο του γάμου τους. Το κόσμημα κοστολογείται γύρω στα 10 εκατομμύρια δολάρια και αποτελείται από τέσσερα μεγάλα διαμάντια σε σχήμα καρδιάς που συνδέονται μεταξύ τους με άλλα 21 λαμπερά στρογγυλά διαμάντια.

Το κολιέ φιλοτεχνήθηκε με τη βοήθεια της σχεδιάστριας κοσμημάτων Farah Khan Ali και είναι συμβολικό: «Το μεγαλύτερο από τα τέσσερα διαμάντια σε σχήμα καρδιάς αντιπροσωπεύει τον σύζυγό μου, Krishna, ενώ το επόμενο είναι εγώ, και τα άλλα δύο διπλανά αντιπροσωπεύουν τους γιους μας, Pranav και Manas», εξήγησε και συνέχισε: «Το κολιέ, για μένα, αντιπροσωπεύει έναν αιώνιο δεσμό αγάπης και σύνδεσης. Νομίζω ότι ταιριάζει πολύ με το δαχτυλίδι μου σε σχήμα καρδιάς και είμαι πάντα υπέρ του πάθους και της θετικότητας, οπότε είναι φυσικό οι καρδιές να είναι τα αγαπημένα μου σχέδια».

Τα δυο δαχτυλίδια της ένα με κίτρινο διαμάντι 23 καρατίων και ένα δεύτερο με διαμάντι σε σχήμα καρδιάς 20 καρατίων προέρχονται και τα δυο από την προσωπική της συλλογή. Και αυτό το τονίζουμε καθώς τα κοσμήματα που φορούν οι celebrities στο κόκκινο χαλί πολύ συχνά είναι δανεικά από μεγάλους οίκους κοσμημάτων και όχι δικά τους.

Η Sudha Reddy εξήγησε επίσης πως η δημιουργία που επέλεξε για το Met Gala είχε σκοπό να αναδείξει καλλιτεχνικά την Ινδία, προβάλλοντας το χειροποίητο ινδικό σχέδιο. «Το ρούχο δημιουργεί εικόνες ενός ανθισμένου κήπου, προσκαλώντας τον θεατή να αγκαλιάσει την αυθεντικότητα σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς», δήλωσε. «Μια μεταφορά για την Ινδία ως μια κοιμώμενη ομορφιά που ξυπνάει ξανά, η στολή γιορτάζει τη διαχρονικότητα της παραδοσιακής κατασκευής, την υπέρβαση των χρονικών ορίων και τον αιώνιο κύκλο της ανανέωσης και της αναγέννησης» κατέληξε.

Related Articles

Εργαλεία σύγκρισης των τιμών ενέργειας στην διάθεση των καταναλωτών

cars

Η Toyota Νο1 εταιρία σε πωλήσεις στον κόσμο!

cars

Αλλαγές δρομολογίων στα μέσα μεταφοράς – Πώς θα κινηθούν Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά. Δείτε την κίνηση Live !

cars

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο Seat Leon!

cars

Νέα αφισορύπανση στην Αττική – Με εντολή Χαρδαλιά ξηλώνονται και οι αφίσες του ΚΚΕ

cars

Τα επτά πιο σπάνια αυτοκίνητα όλων των εποχών

cars

Touring Superleggera Arese RH95. Εορταστική και ξεχωριστή!

cars

Η Μισέλ Γιο στην πολυαναμενόμενη σειρά «Blade Runner 2099»

Bury

Nissan: Το NISMO Festival επιστρέφει τον Δεκέμβριο στο Fuji Speedway

cars