CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο Seat Leon!

Η επίσημη αποκάλυψη  του νέου Seat Leon είναι προγραμματισμένη για αύριο αλλά το διαδίκτυο δεν συγχωρεί απροσεξίες, οπότε έχουμε την δυνατότητα να δούμε τον εκπρόσωπο της ισπανικής εταιρίας στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία των μεσαίων hatchbacks λίγο νωρίτερα. Αυτό είναι λοιπόν το ολοκαίνουριο Seat Leon, όπως “κατασκοπεύτηκε” εντελώς ακαμουφλάριστο σε κάποιο parking να περιμένει υπομονετικά την έναρξη της τελετής παρουσίασης.

Εμφανισιακά, η ενσωμάτωση της νέας οικογενειακής ταυτότητας όπως εκφράζεται από το Tarraco είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στο αμάξωμα του Leon. Στο εμπρός μέρος, ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά σώματα με την χαρακτηριστική LED “υπογραφή” ενώ νέα είναι και η γρίλια, όπως και ο τρόπος με τον οποίο “παρουσιάζεται” στον θεατή. Πίσω δε, το Leon γίνεται το δεύτερο μοντέλο της Seat που υιοθετεί την στυλιστική επιλογή της LED λωρίδας που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το πλάτος του αμαξώματος ενώνοντας τα φανάρια. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε επίσης την αλλαγή στην γραμματοσειρά κάτω από το σήμα της φίρμας στο πορτ-μπαγκάζ.

View this post on Instagram

תמונה נוספת של הלאון החדשה ללא הסוואה #LEON #SEAT #SEATLEON

A post shared by SEAT Blog IL (@seatblogil) on

Ενώ περιμένουμε από την Seat να αποκαλύψει επίσημα το Leon, να υπενθυμίσουμε πως η νέα, 4η γενιά του μοντέλου θα βασίζεται στην σύγχρονη, MQB αρχιτεκτονική που χρησιμοποιούν ήδη το Golf και η Octavia. Η μετάβαση στη νέα πλατφόρμα θα επιφέρει αλλαγές και στην γκάμα των κινητήρων όπου αναμένεται να υπάρχουν οι κλασικοί κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, καθώς και μία σειρά από υβριδικές μονάδες. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως θα έχουμε αύριο, οπότε μείνε συντονισμένος για την αναλυτική και επίσημη παρουσίαση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

ΔΕΗ blue και AVIS συνεργάζονται για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης

cars

Renault. «Χρωματίζει» με προνόμια τη ζωής σας

cars

ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή

cars

Audi RS Q8. Ταχύτητα και πολυτέλεια σε αρμονία.

cars

Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

cars

Στον «Δημόκριτο» ο πρώτος σταθμός υδρογόνου

cars

Renault Clio 1.3 TCe RS Line. Γνήσια σπορτίφ

cars

Ψηφίστηκε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την κλιματική αλλαγή

cars

Η Hyundai γυρνά την πλάτη στο diesel;

cars