CARSNEWS
AUTONEWS

ΔΕΗ blue και AVIS συνεργάζονται για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης

Σύμβαση συνεργασίας για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης σε όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) υπέγραψαν η ΔΕΗ και η Avis.

Όπως ανακοινώθηκε η συνεργασία προσφέρει την προμήθεια και εγκατάσταση AC φορτιστών στους πελάτες του Avis Leasing, χωρίς επιβάρυνση με επιπλέον κόστη και διαδικασίες, καθώς όλα περιλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα του Leasing συμβολαίου. Μέσω της διασύνδεσης των εφαρμογών My Avis και ΔΕΗ blue, οι οδηγοί θα μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους στο πλησιέστερο δημόσιο σημείο φόρτισης ΔΕΗ blue με αποκλειστικά προνόμια αλλά και να διαχειριστούν τη φόρτιση του οχήματός τους στον ιδιωτικό τους χώρο.

“Οι πελάτες Leasing ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων της Avis επιλέγοντας το κατάλληλο πακέτο από τη ΔΕΗ blue αποκτούν πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτροκίνησης. Από τα πρώτα στάδια της ενημέρωσης και επιλογής πακέτου μέχρι την εγγυημένη εγκατάσταση των φορτιστών στο χώρο τους από εξειδικευμένο προσωπικό και με την αξιοπιστία της ΔΕΗ, επωφελούνται από τη συνεργασία και τα μοναδικά προνόμια”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Related Articles

McLaren Sabre. Μία πολύ ειδική McLaren για τις Η.Π.Α.

cars

Η νέα Mercedes-AMG A45 έρχεται ντριφτάροντας (+video)

cars

Ford Transit Trail & Active. Νέες ενδιαφέρουσες εκδόσεις

cars

Χατζίδου για Μενεγάκη: Οι τηλεθεατές αλλάζουν και αυτό αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης καλώς ή κακώς

Bury

Το “Project Gecko” της Wiesmann έρχεται με V8 δια χειρός BMW!

cars

Φορτίζω παντού: Ενίσχυση για ανάπτυξη σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

cars

Kia EV6. H νέα εποχή της KIA

cars

Εξαιρετική επίδοση για το Audi Q5 στο τεστ του ταράνδου!

cars

Ο στρατός του Ισραήλ επιβεβαίωσε την κατάρριψη drone του στον Λίβανο

cars