CARSNEWS
MOTONEWS

Best Moto: Το βραβείο της CFMOTO

Best Moto: Το βραβείο της CFMOTO
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/07/2023

H Μαίρη Κερεκάδη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Muvus παρέλαβε το βραβείο για την πιο Value for money μοτοσυκλέτα το οποίο κέρδισε το CFMOTO 800MT.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

Είναι ένα πολύ σηµαντικό βραβείο και συνήθως το κατακτούν οι όχι και τόσο ηχηρές µάρκες, κάτι το οποίο είναι απολύτως λογικό, γιατί προσπαθούν να «χτυπήσουν» τον ανταγωνισµό. Όµως για να είναι ένα µοντέλο Value For Money, δεν αρκεί να είναι φθηνό και να προσφέρει αρκετά, πρέπει να είναι και ποιοτικό. Η CFMOTO είχε δύο µοτοσυκλέτες στην κορυφή, αφού εκτός από το 800ΜΤ που ψηφίστηκε µε τεράστια διαφορά και πάνω από 11.000 ψήφους, είχε και την δεύτερη θέση µε το CLX 700 µια εξίσου πολύ καλή µοτοσυκλέτα.

Το μεγαλύτερο σε κυβισμό μοντέλο της CFMΟΤΟ έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει στην κατηγορία του, καθώς αποτελεί μια πολυχρηστική Adventure με εκπληκτικές δυνατότητες τόσο στην άσφαλτο, όσο και εκτός δρόμου. Το CFMOTO  800MT επωφελείται και από την μακροχρόνια συνεργασία της εταιρείας με την KTM. Πράγματι, ο δικύλινδρος κινητήρας των 799 κ.εκ. που το 800MT χρησιμοποιεί, δεν είναι άλλος από αυτόν του 790 Adventure της KTM. Παράλληλα, το μοντέλο δεν μοιράζεται μόνο τον κινητήρα του με το KTM 790 Adventure, αλλά και το πλαίσιο, με σαφείς τις ισχυρές εκτός δρόμου δυνατότητες που υπόσχεται. Έρχεται με ένα υπερπλήρες πακέτο εξοπλισμό και σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή που το κατατάσσει ως μια από τις καλύτερες value for money επιλογές στην κατηγορία του και όχι μόνο.

Related Articles

Όταν η Vagabund έβαλε το χεράκι της σε μια Honda CB450 του 1972

cars

Video – Γιατί «γεμίσαμε» δικύλινδρους εν σειρά και γιατί η KTM ίσως έχει τον καλύτερο

cars

Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα C1X από την Super73 Με εκπληκτικούς χρόνους φόρτισης και μεγάλη αυτονομία

cars

Η μηχανή που κάνει τη λέξη «ιδιαίτερο» προσωπική υπόθεση

cars

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Νεκρός ο οδηγός μοτοσυκλέτας

cars

Κρήτη: Έπεσε με μοτοσυκλέτα και ξεσπούσε σε παρκαρισμένα

cars

Best Moto by LS2 – QJMOTOR SVT 650X: Η πιο οικονομική μοτοσυκλέτα

cars

5 πράγματα που θα κάνουν πιο χωμάτινη την on

cars

Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στην παραλιακή – Mηχανή τράκαρε με επτά αυτοκίνητα

cars