CARSNEWS
MOTONEWS

Best Moto: Το βραβείο της Zero

Best Moto: Το βραβείο της Zero
  • Διαβάστηκε από 1.027 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/08/2023

Η Zero DSR/X ψηφίστηκε η πιο οικονομική σε κόστος χρήσης και συντήρηση μοτοσυκλέτα. Το βραβείο παρέλαβε ο Κος Βαγγέλης Ανδρεάδης, Owner της Zero Motorcycles Greece.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

Ένα ακόµα σηµαντικό κριτήριο, το σημαντικότερο για τους περισσότερους κατά την αγορά, σύµφωνα και µε τις δικές µας έρευνες, είναι το κόστος χρήσης και συντήρησης της µοτοσυκλέτας. Μέσα σε αυτό είναι η κατανάλωση, το κόστος συντήρησης αλλά και το κόστος των ανταλλακτικών του. Την πρώτη θέση κέρδισε ή ηλεκτρική  DSR/της Zero, δεν θα µπορούσε κάποιο βενζινοκίνητο µοντέλο να τη συναγωνιστεί.

Η Zero συνεχίζει να πρωτοπορεί, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την γκάμα της με σκοπό να αποδείξει ότι τα ηλεκτρικά δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά μια τεχνολογία με πολλά πλεονεκτήματα που βρίσκουν θέση ακόμη και σε μια Adventure μοτοσυκλέτα. Η Zero εκμεταλλεύτηκε από πολύ νωρίς τις δυνατότητες του ηλεκτρικού ρεύματος, αφού από το 2006 εξελίσσει τις δικές της μοτοσυκλέτες με όραμα το μηδενικό αποτύπωμα ρύπων. Σήμερα, 16 χρόνια μετά, είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τη διάδοση της συγκεκριμένης τεχνολογίας και μεταξύ των κατορθωμάτων της μπορεί να καυχιέται για ακόμη ένα, καθώς παρουσίασε την πρώτη Adventure, πηγαίνοντας σε άλλο επίπεδο τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Με 100 ίππους, ροπή που αγγίζει τα 23χλγμ!, μέση αυτονομία πάνω από 150χλμ και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα ηλεκτρονικά βοηθήματα, το DSR/X δεν θέλει απλώς να αναδείξει περισσότερο από κάθε άλλη τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, αλλά να κάνει ακόμη και τους πιο παραδοσιακούς οπαδούς της βενζίνης να σκεφτούν καλύτερα πριν καταδικάσουν οτιδήποτε δεν κάνει θόρυβο.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο Κος Βαγγέλης Ανδρεάδης, Owner της Zero Motorcycles Greece.

Related Articles

Τροχαίο Κηφισίας – Μοτοσυκλέτα παρέσυρε 65χρονη και 3χρονο παιδί (video)

cars

Triumph Tiger Sport 660 – Τώρα με κέρδος €1.000!

cars

Η μοτοσικλέτα που ρίσκαρε σχεδιαστικά και κέρδισε

cars

Ρεκόρ πωλήσεων για το BMW Group το 2023

cars

Δράση του ΑΟΘ για την Οδική Ασφάλεια

cars

Kymco Xciting VS 400 TCS/ABS – Ακόμα πιο Xciting!

cars

Νέος τιμοκατάλογος Moto Morini 2024

cars

Βόλος: «Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε» – Ραγίζει καρδιές ο τραγικός πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε και έχασε τη ζωή του από μοτοσυκλέτα (video)

cars

Βγάζει άδεια στις ΗΠΑ η πρώτη ιπτάμενη μοτοσυκλέτα!

cars