CARSNEWS
MOTONEWS

CFMOTO: Τι είναι το Τ-BOX που δίνει δωρεάν έως 31 Δεκεμβρίου;

CFMOTO: Τι είναι το Τ-BOX που δίνει δωρεάν έως 31 Δεκεμβρίου;
  • Διαβάστηκε από 7.758 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2023

Η CFMOTO προσθέτει στον standard εξοπλισμό όλων των μοντέλων της, έως 31 Δεκεμβρίου, το T-BOX που προσφέρει επιπλέον λειτουργίες της μοτοσυκλέτας και ενημερώνει τον αναβάτη με χρήσιμες πληροφορίες για αυτή.

Σύνδεση του Smartphone με την μοτοσυκλέτα μέσω app.

Η CFMOTO διαθέτει ενημερωμένη εφαρμογή στο Google Play και στο App Store που επιτρέπει την διασύνδεση του Smartphone (Bluetooth ή Δορυφορικά) με την μοτοσυκλέτα. Μέσω του συστήματος T-BOX και του app, μεταφέρει στον αναβάτη επιπλέον πληροφορίες για την λειτουργία της και προσθέτει νέες εφαρμογές στην γκάμα των δυνατοτήτων της. Έχοντας ως βάση την ασφαλή λειτουργία του, η πρόσβαση σε αυτό γίνεται από μια και μόνο συσκευή, αποκλείοντας έτσι κακόβουλα λογισμικά και την πιθανότητα πρόσβασης σε άλλον χρήστη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τι επιπλέον προσφέρει το T-BOX;

Οι πληροφορίες που προσφέρει στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου μέσω της εφαρμογής αφορούν τον κινητήρα, όπως την υπερθέρμανσή του ή των υψηλών στροφών, διατηρεί αρχείο καταγραφής ιστορικού των διαδρομών, ειδοποίηση χαμηλής στάθμης καυσίμου, κόπωσης του αναβάτη και υπενθυμίσεις για την τάση της μπαταρίας όταν η μοτοσυκλέτα δεν κινείται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εφαρμογή της CFMOTO σε επιλεγμένα μοντέλα μπορεί να λειτουργήσει και ως σύστημα Keyless όπου ξεκλειδώνει αυτόματα την μοτοσυκλέτα όταν ο αναβάτης πλησιάσει. Επίσης με τον κινητήρα σβηστό και την μοτοσυκλέτα σταθμευμένη υπάρχει η δυνατότητα ο εμπρόσθιος προβολέας να παραμείνει ενεργοποιημένος για 10 δευτερόλεπτα.

Σύστημα Anti-Theft 2.0 για αντικλεπτική προστασία.

Σε όλα τα μοντέλα το T-BOX προσθέτει την λειτουργία εντοπισμού θέσης, μέσω ηχητικής ειδοποίησης και σινιάλο των φωτιστικών της σωμάτων. Η εφαρμογή έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την κίνηση της μοτοσυκλέτας, εντός ή εκτός των ορίων που έχει ορίσει ο ανήλατης . Έτσι με την λειτουργία Anti-Theft 2.0 μπορεί να ενεργοποιήσει την επιλογή Anti-Theft σε περίπτωση κλοπής και η μοτοσυκλέτα να κλειδώσει ηλεκτρονικά, κάνοντας αδύνατη την εκκίνηση της

Τ-ΒΟΧ

Χρήσιμες υπενθυμίσεις.

Ενημερώσεις για την λειτουργία της μοτοσυκλέτας.

Αντικλεπτική προστασία που συναντάμε σε αυτοκίνητα.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός των μοτοσυκλετών στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τα gadgets. Μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει η τεχνολογία τους;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Related Articles

Σπανιότατη Brough Superior του 1938 βγαίνει στο σφυρί

cars

Piaggio Group – Άλλος ένας όμιλος με κέρδη ρεκόρ για το 2022

cars

VIDEO: Ανεγκέφαλο ζευγάρι κάνει ακροβατικά με μοτοσυκλέτα

cars

SYM VF125 – Το παπί αλλιώς

cars

R.I.P. Jayden Archer – Νεκρός μόλις στα 27 του ο freestyle αναβάτης

cars

VIDEO: Μεταφορά οικιακού ψυγείου με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα

cars

Έκρυθμη η κατάσταση στο Δροσερό Ξάνθης – Έκαψαν σπίτια και αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)

cars

Σάλος στο Moto GP: Δημοφιλής αναβάτης βρέθηκε ντοπαρισμένος

cars

Πόσο κοστίζει μία συμετοχή στην κορυφαία κατηγορία MotoGP;

cars