CARSNEWS
AUTONEWS

Champions League: Στους «4» η Μπάγερν Μονάχου με τη νίκη της επί της Άρσεναλ

Με γκολ του Κίμιχ στο 63ο λεπτό η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ στη ρεβάνς του 2-2 στο Λονδίνο και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει Μάντσεστερ Σίτι ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σκορ του πρώτου αγώνα άφηνε τα πάντα ανοιχτά για την υπόθεση-πρόκριση και οι Γερμανοί ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στην Allianz Arena έχοντας ευκαιρία στο 3′ με τον Κέιν μετά τη σέντρα του Κίμιχ, για να απαντήσουν οι Άγγλοι με τη δική τους μεγάλη φάση στο 31′, όταν ο αμαρκάριστος Μαρτινέλι σούταρε πάνω στον Νόιερ μετά το γύρισμα του Όντεγκααρντ.

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και το δεύτερο άρχισε με ευκαιρία για τη Μπάγερν με το διπλό δοκάρι, αρχικά του Γκορέτσκα και στη συνέχεια του Γκερέιρο, στο 46′. Αυτή ήταν η μοναδική καλή φάση μέχρι και το 60′, αμέσως μετά όμως, στο 63′, ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους: Ο Γκερέιρο σήκωσε τη μπάλα και ο Κίμιχ με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Αυτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή, αφού στο 88′ ο Όντεγκααρντ έχασε πολύ μεγάλη ευκαρία για την ισοφάριση στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ και ενώ είχε βγει… φάτσα με το τέρμα. Πρόκριση, επομένως, για τη Μπάγερν που περιμένει Σίτι ή Ρεάλ ενώ η Άρσεναλ θα εστιάσει πλέον στην Premier League όπου δίνει μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Related Articles

Η Koenigsegg έκανε πάλι το θαύμα της με την 4-θέσια Gemera!

cars

Στον δρόμο του εξηλεκτρισμού και το Cupra Leon;

cars

Νίκος Αναδιώτης: Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει «διαφορετικά», θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του

cars

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου του 2021» για την Ελλάδα

cars

H τεχνολογία του νέου κινητήρα του Qashqai

cars

Climbkhana 2: Ο Ken Block λιώνει λάστιχα και στην Κίνα τώρα!

cars

Φοιτήτρια δεν ανέπνεε για 23 λεπτά, είχε ξεριζωμένα νύχια και πληγές, αλλά κανείς δεν ξέρει τον λόγο

cars

Aston Martin DBX. Έτοιμη

cars

Η Genesis λανσάρεται στην Ευρώπη το καλοκαίρι.

cars