CARSNEWS
MOTONEWS

Ducati Desmo 450MX 2024 – Ιδού η Motocross μοτοσυκλέτα της

Παρουσιάστηκε η νέα αγωνιστική μοτοσυκλέτα της Ducati, η πρώτη της εκτός δρόμου της σύγχρονης εποχής, μαζί με τους συντελεστές της ομάδας και της προσπάθειας για το 2024.

Μετά από την δήλωση της πρόθεσης για συμμετοχή στο ιταλικό πρωτάθλημα Motocross 2024, η Ducati προχώρησε στην αποκάλυψη της νέας μοτοσυκλέτας που όλοι περιμέναμε, αλλά και των συντελεστών της ομάδας και των αναβατών, και με την βούλα πλέον. Γνωρίζαμε ότι στο Project συμμετέχουν ο Antonio Cairoli και ο Alessandro Lupino, τώρα το θυμόμαστε για μία ακόμη φορά, με τον επίσημο προσδιορισμό των ρόλων τους: Ο Lupino θα είναι αυτός που θα συμμετάσχει στο ιταλικό πρωτάθλημα, με την νέα Desmo 450MX τρέχοντας σε όλους τους αγώνες, ενώ ο Cairoli θα αναλάβει το πολύ έντονο δοκιμαστικό πρόγραμμα για την μοτοσυκλέτα -στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Lupino. Δεν διευκρινίζεται, ωστόσο, αν ο Cairoli θα κάνει αγωνιστικές εμφανίσεις, κάτι που προφανώς δεν μπορούμε και να αποκλείσουμε.

Το ντεμπούτο της αγωνιστικής Ducati Desmo 450MX θα γίνει στις 16 και 17 Μαρτίου, στον πρώτο γύρο του ιταλικού MX που θα γίνει στην Mantua. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η Ducati, στόχος της συμμετοχής του 2024 είναι η λήψη δεδομένων και πληροφοριών σε αγωνιστικό περιβάλλον, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της έκδοσης παραγωγής της 450MX – η οποία τοποθετείται στο τέλος του 2025.

Ο Claudio Domenicali, επικεφαλής της Ducati, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η είσοδος μας στους αγώνες Motocross είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα για την θέληση μας να βελτιωθούμε και την επιθυμία μας να μην έχουμε όρια. Στο πρώτο αγωνιστικό διήμερο θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε στους εαυτούς μας την κατάλληλη ενέργεια για μία σεζόν που υπόσχεται να είναι γεμάτη προκλήσεις, στην οποία θα προσπαθήσουμε να επιβεβαιώσουμε την κυριαρχία μας στις μεγάλες αγωνιστικές διοργανώσεις του κόσμου και να δείξουμε τις δυνατότητες μας σε νέα εδάφη, όπως στο εξειδικευμένο off-road.»

Related Articles

VIDEO: Από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε

cars

Η βενζίνη έχει ημερομηνία λήξης

cars

Χαλκιδική: Μοτοσυκλέτα προσέκρουσε σε τοίχο – Νεκρός ο 60χρονος οδηγός

cars

Συναγερμός μοτοσυκλέτας: Αξίζει τα λεφτά του;

cars

Αφιέρωμα – Voge 2024

cars

Ο Mr. Martini αφήνει τη σφραγίδα του σε μια Triumph του 1996

cars

Η μοτοσυκλέτα που εντυπωσίασε τον Μιχάλη Κοσίδη της ΑΕΚ

cars

Ducati: Δεν χρειαζόμαστε πλέον τον Marc Marquez

cars

Διαθέσιμη η νέα Moto Guzzi V85 TT

cars