CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Η νέα Mercedes W15 στην πίστα για πρώτη φορά – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

H γερμανική ομάδα πραγματοποίησε τις πρώτες δοκιμές του νέου της μονοθεσίου στο βρεγμένο Σίλβερστον, με τους Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον στα… πηδάλια.

Δεν χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα από την παρουσίαση της Mercedes W15 μέχρι η γερμανική ομάδα να τη βάλει στην πίστα. Το νέο μονοθέσιο της ομάδας του Μπράκλεϊ πραγματοποίησε το πρώτο shakedown της χρονιάς σε βρόχινες συνθήκες στην πίστα του Σίλβερστον.

Ο πρώτος οδηγός που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι ήταν ο Τζορτζ Ράσελ. Μάλιστα στην πρώτη του έξοδο από το γκαράζ βγήκε με το… πλάι, δείχνοντας την ανυπομονησία του ώστε να οδηγήσει το νέο δημιούργημα της ομάδας του. Εν συνεχεία τη σκυτάλη πήρε ο Λιούις Χάμιλτον. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς για τη Scuderia Ferrari και αυτό σημαίνει πως η W15 είναι το τελευταίο του «ασημί βέλος».

ΤΟ ΠΟΣΤ:

Hitting the track for our first run with W15 😍 pic.twitter.com/6SLK7EOR9y

— Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) February 14, 2024

Στην παρουσίαση του μονοθεσίου ο Βρετανός εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και έτοιμος να κλείσει την καριέρα του στη Mercedes με καλά αποτελέσματα. Μένει βέβαια να αποδειχθεί αν θα συνδυαστεί με επιτυχίες το 2024, με τον Τότο Βολφ να δηλώνει πως θα τηρήσει ίσες αποστάσεις ανάμεσα στους δύο οδηγούς της γερμανικής ομάδας.

Στην πίστα του Σίλβερστον δεν βρίσκεται μόνο η Mercedes-AMG. Η McLaren Racing κάνει επίσης τους πρώτους γύρους της σεζόν με τη νέα MCL38 των Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι. Η βρετανική ομάδα δημοσίευσε μάλιστα βίντεο από τη σημερινή της εξόρμηση στο βρεγμένο οδόστρωμα του Σίλβερστον.

Related Articles

GP Μεξικού: Πρώτος και με διαφορά ο Verstappen στο FP2

cars

Πότε θα δούμε τη νέα Alfa Romeo F1;

cars

LIVE TV: Δείτε την παρουσίαση της Aston Martin AMR24 (vid)

cars

«Ο Schumacher σήμερα…»

cars

H Honda θέλει πρωτάθλημα!

cars

Αρνητικό ρεκόρ για τη Williams

cars

Σε διαπραγματεύσεις με τη βρετανική κυβέρνηση η F1

cars

GP Ρωσίας: Επιστροφή στις νίκες για Hamilton

cars

Formula E seeking new UK TV host after Channel 4 deal ends

cars