CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Σάινθ στη Williams και άλλα σενάρια της silly season

Όχι ότι ο Ισπανός της Ferrari δεν ήταν ήδη ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Μέχρι σήμερα η Audi πρόβαλε ως το φαβορί για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του Σάινθ.

Ωστόσο χθεσινά δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου έκαναν λόγο για προχωρημένες συζητήσεις του Σάινθ με την Williams! Αυτή θα ήταν σίγουρα μία αναπάντεχη εξέλιξη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Κάρλος έχει ήδη υπογράψει με την ομάδα από το Γκρόουβ και η συμφωνία θα ανακοινωθεί εντός του μήνα πριν από το ισπανικό GP.

Ο ίδιος ο Σάινθ, όμως, από τον Καναδά διέψευσε το ότι έχει υπογράψει με οποιαδήποτε ομάδα μέχρι στιγμής. Η αλήθεια είναι ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Ισπανό. Ωστόσο είναι αμφίβολο το κατά πόσον μία μετακίνησή του στη Williams θα τον βοηθούσε στη συνέχεια της καριέρας του.

Το άλλο μεγάλο θέμα συζήτησης είναι η σύνθεση των οδηγών στην RBF1 για το 2025. Εκεί ο Τσουνόντα δείχνει ακλόνητος. Ο Ιάπωνας έχει κάνει μια καταπληκτική σεζόν μέχρι στιγμής και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην Φαέντσα αλλά -κυριότερα- στο Μίλτον Κινς.

Τόσο ο Χέμλουτ Μάρκο όσο και ο Κρίστιαν Χόρνερ θεωρούν τον Γιουκι τον νούμερο 1 οδηγό της ομάδας με βάση τα αποτελέσματα. Αντιθέτως ο Ντάνιελ Ρικιάρντο δεν τυγχάνει ανάλογης εκτίμησης έπειτα από ένα μάλλον μέτριο ξεκίνημα στη φετινή χρονιά.

Ο Αυστραλός θα πρέπει να παλέψει στους επόμενους αγώνες για την παραμονή του στην ομάδα και κατ’ επέκταση στην F1. Ειδάλλως υπάρχει πάντα η επιλογή του ταχύτατου Λίαμ Λώσον. Ο Νεοζηλανδός από την μεριά του πιέζει τις Red Bull και RBF1 να πάρουν σύντομα μία απόφαση. Λογικά, όμως, θα πρέπει να περιμένει λίγες εβδομάδες ακόμη για την όποια απόφαση.

Related Articles

Επίσημο: Εκκίνηση στις 5 Ιουλίου για τη Formula 1!

cars

Ταξιδιάρικο F1 Vlog γυρισμένο στο Red Bull Ring (video)

cars

Formula 1… Back to the future

cars

To F1 Vlog για τη μάχη του Σότσι

cars

Σουμάχερ: Σε δημοπρασία σπάνιο μονοθέσιο Ferrari που οδήγησε ο θρύλος της F1

cars

Να πώς δουλεύει το σύστημα ενυδάτωσης στη Formula 1 – Ποιος οδηγός δεν το θέλει (video)

cars

Ηρέμησε ο Russell, δεν κατηγορεί πλέον τον Bottas για τη σύγκρουσή τους

cars

Formula 1: ο ασταμάτητος Φερστάπεν και όλα όσα έγιναν στο GP Ολλανδίας (εικόνες)

cars

Ο Hamilton «κάρφωσε» τον Verstappen

cars