CARSNEWS
F1 & RACES

F1: Σε ποιο κανάλι θα γίνει η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του 2025

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου ο ΑΝΤ1 υποδέχθηκε εκπροσώπους των Media σε μία ενημερωτική συνάντηση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, τη σεζόν 2024- 2025.

Το κανάλι χαρακτήρισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε επιτυχημένη και γεμάτη με σειρές που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική μυθοπλασία, με ενδιαφέρουσες εκπομπές και απολαυστικά τηλεπαιχνίδια που κέρδισαν τη μάχη της τηλεθέασης, με δυνατή και έγκυρη ενημέρωση αλλά και με την κάλυψη των αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1, τόσο μέσα από την πλατφόρμα του ANT1 Plus όσο και από την ελεύθερη συχνότητα.

Παράλληλα οι άνθρωποι του ANT1 παρουσίασαν το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα για τη νέα σεζόν μέσα στο οποίο θα συνεχίσει να υπάρχει για 3η σερί χρονιά η κάλυψη του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ που προσφέρει συγκλονιστικές στιγμές σε περισσότερους από 500 εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές και 1,5 δισεκατομμύριο τηλεθεατές παγκοσμίως. Τη νέα χρονιά την ειδική εκπομπή «Formula 1 Show» θα παρουσιάζουν οι Πάνος Σειτανίδης, Τάκης Πουρναράκης και Μαρία Θωμά.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο η FIA ανακοίνωσε το καλεντάρι για το 2025 το οποίο αποτελείται -και φέτος- από 24 αγώνες. Η σημαντικότερη αλλαγή σε σχέση με την τρέχουσα σεζόν είναι ότι για πρώτη φορά από το 2019, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στη Μελβούρνη της Αυστραλίας στις 16 Μαρτίου, με το GP Μπαχρέιν να μετακινείται στις 11-13 Απριλίου.

Μια ακόμα σημαντική αλλαγή είναι ότι το νέο καλεντάρι έχει έναν Σαββατιάτικο αγώνα κι όχι τρεις, όπως φέτος, αφού το Μπαχρέιν κι η Σ. Αραβία έχουν μετακινηθεί για να μη συμπίπτουν με το Ραμαζάνι, ενώ το Λας Βέγκας διατηρεί την ιδιαίτερη μη-Κυριακάτικη φύση του.

Τέλος, πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκαν τα Grand Prix που θα φιλοξενήσουν τους 6 αγώνες Sprint της σεζόν και μπορείτε να τα δείτε πατώντας ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F1: Αυτό είναι το grid του 2025 – Οι κενές θέσεις που ψάχνουν κάτοχο

Στον «αέρα» το πρώτο trailer της ταινίας για την F1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt (video)

Αποστολή στις 24 ώρες του Le Mans – Όταν η καρό σημαία φέρνει δάκρυα χαράς

Related Articles

Έρχονται αλλαγές στους κανονισμούς από την FIA

cars

Alpine banks on doing what McLaren couldn’t with its new tech chief

Bury

GP Ισπανίας: Απάντησε στο FP3 ο Verstappen

cars

Σε άλλο πλανήτη παραμένει ο Φερστάπεν, πήρε διαστημική pole position στην Ολλανδία

cars

Οι ιδέες του Φέτελ για τη Formula 1 σε έναν κόσμο δραματικών αλλαγών

cars

Exclusive: F1 to discuss new points structure

cars

Formula 1: Ο Ρικιάρντο ταχύτερος στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών της νέας σεζόν

cars

FIA: Τέλος για τη γενική γραμματέα Shaila-An Rao Rao

cars

F1 driver Lewis Hamilton does donuts on New York City streets

cars