CARSNEWS
F1 & RACES

F1: O Elon Musk πήγε στην πίστα με το Tesla Cybertruck

Ελάχιστα μακρύτερα από το Tesla Gigafactory του Τέξας διεξήχθη το Grand Prix της Formula 1 και ο Elon Musk πήγε στον αγώνα με το Tesla Cybertruck

Top Gear TEAM

Elon Musk Tesla Cybertruck Formula 1 Austin Texas

Οι Αμερικανοί μπορεί να αποδοκιμάζουν τον Max Verstappen παρά τις 15 νίκες που έχει φέτος σε 19 Grand Prix της Formula 1, αποθεώνουν όμως τον Elon Musk στις περισσότερες εμφανίσεις του. Έτσι και εκείνος στον αγώνα του Σαββατοκύριακου στο Circuit of the Americas πήγε με το πολυναμενόμενο Tesla Cybertruck και έδωσε λίγη περισσότερη τροφή στο φανατικό κοινό του. 

Το Tesla Gigafactory όπου κατασκευάζεται το Tesla Cybertruck και όπου στις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες παραδόσεις του πολυσυζητημένου pick up, απέχει ελάχιστα από την πίστα του Austin όπου έγινε ο αγώνας. 

NEW footage of Elon at the F1 race today in Austin, TX. Cybertruck looking super clean and mean. We call this free advertising. I still think Tesla needs to set up CT tailgate parties for NFL and big NCAA games. Thoughts?

📹 by tt u/aroonmelane pic.twitter.com/Ls2PCIqO6J

— S.E. Robinson, Jr. (@SERobinsonJr) October 22, 2023

Έτσι όταν εμφανίστηκε το Tesla Cybertruck στην πίστα τα κίνητα βγήκαν από τις τσέπες και οι κάμερες άρχισαν να καταγράφουν για υλικό που όπως αναμενόταν έγινε viral.

Ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής φίρμας και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το Forbes, μετά το Μαϊάμι βρέθηκε και στον δεύτερο αμερικανικό αγώνα και μάλιστα μαζί με τον γιο του. Εδώ λογικά θα σου γράφαμε πως ονομάζεται ο γιος του αλλά δεν είναι ένα απλό Ben ξέρω γω ή Michael. 

Elon Musk Tesla Cybertruck Formula 1 Austin Texas

Ο μικρός διαθέτει ένα αλγοριθμικό όνομα το οποίο έχει επιλέξει ο Musk με κάτι περίεργα στοιχεία που τα πληκτρολόγιά μας δεν διαθέτουν. Τέλος πάντων, ας τον αποκαλούμε Χ που είναι και το πρώτο από τα σύμβολα του ονόματός του και λογικά έτσι τον φωνάζουν και στο σπίτι, όταν είναι έτοιμο το φαγητό.

Η κάμερα της ζωντανής μετάδοσης έπιασε τον Musk με τον γιο του, σε κάποια paddocks που μοιάζουν της Mercedes και είναι λογικό σε επίπεδο ισορροπιών, αφού στο Μαϊάμι είχε φιλοξενηθεί στην Red Bull. 

Ωστόσο το μεγάλο ζήτημα δεν ήταν πως τον έδειξε η τηλεόραση, αλλά το γεγονός πως έφτασε στην πίστα με το Tesla Cybertruck και αμέσως συγκέντρωσε γύρω του πλήθη.

Ανθρώπους που τον χαιρετούσαν και του φώναζαν για ένα βλέμμα του, νεαρούς ή και όχι που έκαναν νεύματα στο παιδί που καθόταν στο πίσω κάθισμα και  φανατικούς, όπως φαίνεται που δεν δίστασαν ακόμη και εν χορώ να φωνάζουν το όνομά του.

Όσο για το Cybertruck; Είναι ήδη μια εθνική ατραξιόν στην Αμερική όπου και αν εμφανιστεί και αυτό αναμένεται να περάσει καιρός πριν κοπάσει.  

Related Articles

H General Motors μπαίνει στη Formula!

cars

Η νέα Alfa Romeo 33 Stradale στη Monza

cars

Το GP Βελγίου από πλευράς ελαστικών

cars

Άπιαστος και στη Τζέντα ο Φερστάπεν: Πήρε ιστορική pole position αφήνοντας πίσω του τον Λεκλέρ!

cars

Φημολογία για νέα επέμβαση στον Michael Schumacher

cars

Ο Pierre Gasly ακολουθεί τις… γραμμές του Senna (+videos)

cars

Τα 10 αυτοκίνητα που έγιναν sold out πολύ πριν παρουσιαστούν

cars

Πήρε… μπρος η νέα McLaren (video)

cars

Με νέα χρώματα σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία η McLaren (video, photos)

cars