CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Μεγάλος νικητής στη βροχή του Καναδά ο Φερστάπεν – Καταστροφή για τη Ferrari

Νικητής σ’ έναν αγώνα με πολλές διακυμάνσεις στη Formula 1 βγήκε τελικά ο Μαξ Φερστάπεν, με τον Ολλανδό πιλότο της Red Bull να εκμεταλλεύεται τη βροχή και τα αυτοκίνητα ασφαλείας και πήρε τη πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τους Λάντο Νόρις και Τζορτζ Ράσελ.


Θριαμβευτής στο βροχερό Grand Prix του Καναδά ο Μαξ Φερστάπεν

Το Grand Prix του Καναδά είχε τα πάντα, με βροχή, εγκαταλείψεις, αυτοκίνητα ασφαλείας και μεγάλο νικητή για ακόμη μία φορά τον Μαξ Φερστάπεν, με τον οδηγό της Red Bull να εκμεταλλεύεται τις συγκυρίες και να κερδίζει για έκτη φορά φέτος σε εννέα αγώνες.

Στη δεύτερη θέση με εξαιρετική εμφάνιση βρέθηκε ο Λάντο Νόρις με τη McLaren, με τον Βρετανό πιλότο να αναδεικνύεται και ο καλύτερος οδηγός του αγώνα, ενώ την τρίτη θέση παρά την pole position που κατέκτησε στις κατακτήριες δοκιμές πήρε ο Τζορτζ Ράσελ.

Σκληρή μάχη έγινε στους τελευταίους γύρους, με τον Λιούις Χάμιλτον να είναι τελικά ο… χαμένος της υπόθεσης, καθώς τη μάχη ανάμεσα στους δύο Βρετανούς οδηγούς της Mercedes κέρδισε ο Ράσελ που τον προσπέρασε στον τελευταίο γύρο.


Απογοητευτικές οι Ferrari που εγκατέλειψαν αμφότερες

Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Όσκαρ Πιάστρι, ενώ πραγματικά απογοητευτικός ήταν ο αγώνας για τις Ferrari, με τον Σαρλ Λεκλέρ να εγκαταλείπει πρώτος στον 43ο γύρο, για να τον ακολουθήσει στη συνέχεια ο Κάρλος Σάινθ, ο οποίος αποχαιρέτησε την κούρσα 11 γύρους αργότερα μετά την επαφή με τον Αλμπόν

Στη έκτη θέση βρέθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο που συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος, ενώ στην έβδομη βρέθηκε ο ομόσταβλος του στην Aston Martin, Λανς Στρολ, με την πρώτη δεκάδα να κλείνουν οι Ρικιάρντο, Γκάσλι και Οκόν. 

formula_1_katataxi

Related Articles

Ο Φερστάπεν μιλά για την υπόθεση Χόρνερ και τις φήμες περί ρήξης στις σχέσεις τους

cars

Horner: «Ωρίμασε ο Verstappen»

cars

Οι Καναδοί αγάπησαν το Grand Prix στο Μόντρεαλ λόγω του Ζιλ Βιλνέβ

Bury

F1 slams door in new Russian hopeful’s face

Bury

Vegan Burrito with Black Beans Recipe

cars

Το πρόγραμμα του GP του Μαϊάμι, η στρατηγική και τα μυστικά του σιρκουί του Hard Rock Stadium

cars

Αυτή είναι η νέα ομάδα της Formula 1-Επιστρέφει ένα θρυλικό όνομα

cars

Το μήνυμα του Grosjean από το νοσοκομείο (video)

cars

F1 GP Ιταλίας: Επική νίκη για Gasly και AlphaTauri!

cars