CARSNEWS
F1 & RACES

Ο Φερστάπεν μιλά για την υπόθεση Χόρνερ και τις φήμες περί ρήξης στις σχέσεις τους

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μίλησε για το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί την αυστριακή ομάδα και τις φήμες έντασης στο εργοστάσιο.

Στην παρουσίαση της νέας Red Bull RB20 την παράσταση «έκλεψε» ο Κρίστιαν Χόρνερ. Ο Βρετανός επικεφαλής της αυστριακής ομάδας βρίσκεται υπό έρευνα για απρεπή συμπεριφορά σε υπάλληλο της ομάδας του Μίλτον Κινς και το όνομά του βρίσκεται μόνιμα στο προσκήνιο.

Αυτό έχει δημιουργήσει αναταραχές στο εσωτερικό της Red Bull Racing, με τη μία φήμη να διαδέχεται την άλλη στον κόσμο του διαδικτύου. Όπως ήταν λογικό, οι οδηγοί της ομάδας ρωτήθηκαν στην παρουσίαση της RB20 σχετικά με την εσωτερική έρευνα για τον Χόρνερ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αντίκτυπο της υπόθεσης στην ομάδα, θέλησε να μιλήσει με γενικεύσεις και να αλλάξει θέμα: «Από πλευράς μου, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην προσπάθειά μου να ετοιμαστώ σωματικά για τη νέα σεζόν και για να οδηγήσω το μονοθέσιο. Θέλω να συζητάω με τους μηχανικούς μου για θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα. Επιπλέον, η ζωή μου δεν είναι μόνο η Formula 1. Όταν είμαι σπίτι μου δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο την F1. Πολλά πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο και δουλεύω πάνω σε διάφορα ζητήματα. Είμαι αρκετά πολυάσχολος όταν βρίσκομαι σπίτι».

Season 2024 🚀🤳 pic.twitter.com/uJk3IRGGTC

— Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) February 16, 2024

Επιπλέον ρωτήθηκε σχετικά με αναφορές που κάνουν λόγο για ρήξη στις σχέσεις του με τον Χόρνερ και αναταραχή μεταξύ των εργαζομένων της αυστριακής ομάδας.

«Η κατάσταση είναι ίδια όπως πάντα, μπορώ να σας το επιβεβαιώσω. Δεν ξέρω σε ποιον αρέσει να γράφει τέτοια πράγματα, αλλά για εμένα ο Κρίστιαν είναι όπως πάντα, δεν έχει αλλάξει», πρόσθεσε.

Ο Χόρνερ αναμένεται να παραβρεθεί στο Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές που θα διεξαχθούν το τριήμερο 21 με 23 Φεβρουαρίου. Προς ώρας είναι άγνωστο αν και πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα και ποια θα είναι η απόφαση που θα παρθεί.

2005 ⏩ 2024 🏁 This year we celebrate our 20th season as an @F1 team 📺👇

— Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) February 15, 2024

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Related Articles

F1 2024: Οι πέντε πιο σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς ενόψει της νέας σεζόν

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars

Νέα επιβλητική πολ ποζίσιον για Φερστάπεν!

cars

Ο Hamilton κάνει μεταγραφή στη Ferrari;

cars

Οι πιο σημαντικές στιγμές των πιλότων της F1 στην οθόνη

Bury

Watch the new dynamic camera angle for Suzuka

cars

Deal 3,6 δισ. λίρες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό: Η Liberty Media (Formula 1) αγοράζει το MotoGP

cars

Τα νέα της Formula 1 σε 5 λεπτά

cars

Ο Τεντ Κράβιτζ έχει άσχημα νέα για τον Σέρχιο Πέρεζ

cars