CARSNEWS
AUTONEWS

Κώστας Τσουρός για χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου: «Δεν χρειάζεται να βγάλεις δελτίο Τύπου – Δεν είμαστε το Μπάκινγχαμ»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Κώστας Τσουρός αναφορικά με τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου. Το ζευγάρι έβγαλε ανακοίνωση προκειμένου να γνωστοποιήσει το διαζύγιό του.

«Η ανακοίνωση ήρθε χθες. Ξέρατε πολύ καλά και το είχαμε συζητήσει ότι υπήρχε η φημολογία και είχε ακουστεί πριν πάρα πολλούς μήνες όταν είχε πάει στο Ντουμπάι. Από τον Γενάρη είχε αρχίσει να ακούγεται. Η ίδια το διέψευδε. Βέβαια, όταν είχε κάνει δηλώσεις, δεν είχε πει ποτέ ότι δεν ισχύει. Έλεγε ότι δεν έχετε με τι άλλο θα ασχοληθείτε και θα ασχοληθείτε με αυτό;» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Πάντως τους τελευταίους μήνες η Αθηνά έβγαινε μόνη της και επειδή τώρα έχει βγει η ανακοίνωση, ξέραμε ότι δεν ήταν καλά μεταξύ τους. Η Αθηνά το τελευταίο διάστημα κυρίως πήγαινε ταξίδια με φίλες της. Ξέραμε ότι δεν πάει καλά ο γάμος τους, ωστόσο δεν είχαμε δικαίωμα να πούμε κάτι δημόσια γιατί κι οι ίδιοι δεν είχαν αποφασίσει να το πούνε. Η ανακοίνωση βγήκε τώρα λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα γιατί προφανώς δεν θα είναι μαζί στις διακοπές του Πάσχα» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός και κατέληξε λίγο παρακάτω: «Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για να βγάλεις ανακοίνωση για το διαζύγιό σου. Το έχω δει και σε άλλες περιπτώσεις και μου φαίνεται πολύ ξένο. Χθες αισθάνθηκα ότι για ποιο λόγο να βγει ένα δελτίο τύπου για τη λήξη ενός γάμου; Δεν είμαστε και στο Μπάκιγχαμ. Το τέλος μπορεί να μπει με οποιονδήποτε τρόπο. Η Αθηνά Οικονομάκου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. Θα μπορούσε να το πει με κομψό τρόπο και να λήξει».

Related Articles

Nissan Hyper Tourer concept: Το μέλλον της premium κινητικότητας

cars

Toyota και Stanford δημιούργησαν ένα “αυτόνομο” drift-car.

cars

Ο δισεκατομμυριούχος L. Stroll αγόρασε το 16,7% της Aston Martin.

cars

Οδηγούμε το DS4 diesel 1.5 BlueHDi

cars

Κασσελάκης: Υπάρχει στη χώρα μας μια βαθιά δυσπιστία των πολιτών έναντι της κυβέρνησης

Bury

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για το Bloodhound. 501 mph ή 806 km/h!

cars

Το Ευρωπαϊκό μέλλον της Nissan

cars

Lexus LBX: Ένα νέο SUV σχεδιασμένο για Ευρωπαίους οδηγούς

cars

Κίεβο: Η ιδέα του Πούτιν για δημιουργία ουδέτερης ζώνης δείχνει ξεκάθαρα ότι η Μόσχα σχεδιάζει να κλιμακώσει τον πόλεμο

cars