CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Ο Λάντο Νόρις είδε πρώτος την καρό σημαία στη Σιγκαπούρη

Κυρίαρχος ήταν ο Λάντο Νόρις στο βραδυνό γκραν πρι της Formula 1 στη Σιγκαπούρη. Είδε πρώτος την καρό σημαία με την McLaren MCL38 αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing και τρίτο τον ομόσταυλό του Όσκαρ Πιάστρι.

Ο Νόρις μέχρι τον προτελευταίο γύρο είχε και τον ταχύτερο γύρο, που έδινε έναν έξτρα βαθμό, αλλά του τον στέρησε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο που έβαλε στο τέλος ένα φρέσκο σετ μαλακής γόμας – γεγονός για το οποίο ο Φερστάπεν ευχαρίστησε τον Αυστραλό μέσω της ραδιεπικοινωνίας.


Η 3η νίκη του Νόρις στη Formula 1

Ο Λάντο Νόρις κατέκτησε την 3η του νίκη στη Formula 1 στο Grand Prix Σιγκαπούρης, με κυριαρχικό τρόπο, ακριβώς όπως είχε κάνει και στο GP Ολλανδίας. Ωστόσο, σε αντίθεση με εκείνο τον αγώνα, ο Βρετανός είχε καταφέρει -για πρώτη φορά φέτος- να διατηρηθεί επικεφαλής στον 1ο γύρο.

Έκτοτε, δεν κοίταξε πίσω. Ενώ στην αρχή προστάτευε τα ελαστικά του, στη συνέχεια ακολούθησε ρυθμό που ήταν απλησίαστος για οποιονδήποτε άλλο οδηγό.

Η άτυχη στιγμή του Νόρις στο γκραν πριν της Σιγκαπούρης

Ο Νόρις βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο να αναπτύξει διαφορά ενός pit stop από τον Max Verstappen, όταν λίγο πριν από το μέσο του αγώνα μπλόκαρε τα φρένα του στη 14η στροφή, βγήκε εκτός πίστας και “έξυσε” τις TecPro μπαριέρες με την εμπρός αεροτομή της McLaren, για να την τραυματίσει πολύ ελαφρά. Ο Norris θα είχε άλλη μία επαφή με τον τοίχο της στροφής 10 στον 45ο γύρο, και ενώ βρισκόταν 25 δλ. μπροστά, αλλά κυνηγούσε τον ταχύτερο γύρο, για τον επιπλέον βαθμό.

Related Articles

To F1 Vlog της πρεμιέρας της Αυστρίας

cars

F1 GP Μ. Βρετανίας: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP1

cars

F1 GP Μ. Βρετανίας: Pole για τον Verstappen!

cars

F1 Audi: Μετά την επιτυχία του Rally Dakar η Audi παρουσιάζει νέο οδηγό

cars

Η Formula 1 συνεχίζει στο Ιντερλάγκος ως το 2025

cars

Wolff – “Θέλουμε να κάνουμε ένα σουπερ συμβόλαιο”

cars

The Miami Grand Prix Matures

Bury

Αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της DS για τη Formula E

cars

Ο Alonso, o Messi και η… Γρανάδα

cars