CARSNEWS
F1 & RACES

Wolff – “Θέλουμε να κάνουμε ένα σουπερ συμβόλαιο”

Ο Toto Wolff δήλωσε ότι η Mercedes βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Lewis Hamilton εδώ και εβδομάδες, καθώς προσπαθούν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και μετά το τέλος της φετινής σεζόν

Πρόσφατα, τόσο η Mercedes όσο και ο Hamilton εξέφρασαν κάποια αισιοδοξία ότι μια συμφωνία θα μπορούσε να επιτευχθεί άμεσα, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις μέχρι στιγμής για να συζητηθεί το θέμα.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει υπογραφεί τίποτα και το αφεντικό της Mercedes, Toto Wolff, δήλωσε στο Grand Prix της Αυστρίας ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις πριν από το βρετανικό Grand Prix.

Οι καθυστερήσεις έχουν ρίξει λάδι στην φωτιά για τις φήμες ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν βασικά εμπόδια στη συμφωνία, ακόμη και ότι υπάρχει η πιθανότητα να καταρρεύσουν οι συνομιλίες και τα δύο μέρη να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Όμως ο Wolff απέρριψε τέτοιες προτάσεις και λέει ότι η σύμβαση αργεί τόσο πολύ επειδή υπάρχει η επιθυμία να διευθετηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες

Θέλουμε να κάνουμε ένα σούπερ συμβόλαιο, σε κάθε λεπτομέρεια, και μερικές φορές μπορεί να έχεις μια κατάσταση όπου όλα χρειάζονται προσοχή“, ανέφερε ο Wolff.

Αλλά αυτή δεν είναι καθόλου μια συζήτηση για τα χρήματα. Πρόκειται για το μέλλον, τι είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε σωστά και να βελτιστοποιήσουμε. Δεν συζητάμε πια για τη διάρκεια, τα χρήματα και όλα αυτά. Είναι απλά άλλα θέματα“.

Η αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του Χάμιλτον στη Mercedes ήρθε με φόντο το γεγονός ότι οδηγός και ομάδα δεν τα έβρισκαν πάντα κατά τη διάρκεια του αυστριακού γκραν πρι.

Ο Hamilton εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα όρια της πίστας και την απόδοση της Mercedes W14 μέσα στον αγώνα, η οποία έφτασε σε τέτοιο επίπεδο που ο ίδιος ο Wolff χρειάστηκε να παρέμβει και να πει στον Hamilton να “απλά να οδηγήσει το αυτοκίνητο“.

Ενώ κάποιοι ερμήνευσαν το μήνυμα του Wolff ως ένδειξη έντασης, ο ίδιος απέρριψε μια τέτοια άποψη.

Θα έπρεπε να μας ακούσετε να μιλάμε στο τηλέφωνο και να συναντιόμαστε“, είπε. “Αυτό δεν είναι τίποτα!

Νομίζω ότι περάσαμε ένα άσχημο Σαββατοκύριακο, όλοι μας στην ομάδα, και αυτό μας κάνει πιο δυνατούς“.

Ο Wolff δήλωσε ότι αισθάνθηκε ότι έπρεπε να εμπλακεί στο θέμα, επειδή η Mercedes πάλευε ήδη ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και δεν χρειαζόταν να χάσει ευκαιρίες στον αγώνα.

Είχαμε πολλές συζητήσεις σχετικά με τα όρια της πίστας και το αν εφαρμόστηκαν ή όχι“, είπε σχετικά με τη ραδιοεπικοινωνία του Hamilton.

Ένιωσα ότι ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι παίρνουμε το καλύτερο δυνατό από ένα πακέτο που δεν απέδωσε και να δώσουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία που έχουμε“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, TikTok, Discord και Twitter.

Related Articles

Ντροπή για τη Formula 1 το Τουρκικό GP

cars

Αυτή η Porsche 912 είναι πιο ελαφριά από μονοθέσιο Formula 1!

cars

H νέα Ferrari SF-24 για πρώτη φορά στην πίστα (vid)

cars

Why ‘all-new’ Qatar track adds to F1 teams’ sprint headaches

cars

Formula 1: Νέα πίστα στη Σαουδική Αραβία

cars

ETHARA ANNOUNCES NEW OFFICIAL EVENT SUPPORTERS FOR HISTORIC #ABUDHABIGP WEEKEND

cars

Toto Wolff: Αλλάζει την στάση του για την Andretti;

cars

O Vettel θεωρεί δικαιολογίες τα περί κορωνοϊού

cars

Alonso: Λίγο-πολύ ξέρω τι θα κάνω το 2021

cars