CARSNEWS
F1 & RACES

FORMULA 1 Παρουσιάστηκε καταπράσινη η νέα Sauber C44

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Λονδίνο η ελβετική ομάδα παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο με το νέο της πράσινο φωσφοριζέ χρώμα και με μεγάλες μαύρες επιφάνειες γυμνών ανθρακονημάτων.

Η C44 είναι το πρώτο μονοθέσιο υπό τον νέο τεχνικό διευθυντή Τζέιμς Κι, που μετέβη στο Χίνβιλ από τη McLaren, αν και δεν έχει προλάβει να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό. Η μεγαλύτερη σχεδιαστική αλλαγή της “επιθετικά ανασχεδιασμένης” C44 σε σχέση με πέρσι είναι η τύπου pull-rod γεωμετρία της εμπρός ανάρτησης (αντί της περσινής push-rod), που χρησιμοποιούν και οι Red Bull, McLaren για να αποκομίσουν αεροδυναμικά οφέλη.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος της ομάδας Αλεσάντρο Αλούνι Μπράβι, το πράσινο χρώμα επιλέχθηκε εσκεμμένα για να γίνει ξεκάθαρη η αλλαγή ταυτότητας της ομάδας σε σχέση με το κόκκινο της Alfa Romeo των προηγούμενων ετών.

Υπάρχουν αλλαγές και σε άλλους τομείς”, σχολίασε ο Μπράβι. “Εξελίσουμε τη δομή της ομάδας μας, ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό, και αυτό σημαίνει ότι η δουλειά εξελίσσεται στο Χίνβιλ σε όλους τους τομείς. Είναι μια πολύ συναρπαστική περίοδος για την ομάδα”.

SAUBER MEDIA HUB

H νέα C44 θα κάνει τα πρώτα της χιλιόμετρα την προσεχή Παρασκευή 9/02 με τους δύο οδηγούς της ομάδας, Βάλτερι Μπότας και Γκουάνιου Τσόου, στην πίστα της Βαρκελώνης, και στο πλαίσιο της ημέρας βιντεοσκόπησης που δικαιούνται οι ομάδες.

Related Articles

Ο Bottas έκανε δοκιμές με το Toyota Yaris WRC

cars

Support for new F1 points system

Bury

Μία virtual βόλτα στην πίστα του Βιετνάμ (video)

cars

How F1’s new team conservatism has already seen off one credible bid

cars

Βέλη Kubica κατά Williams

cars

Δοκιμές Μπαχρέιν – Ποιοι οδηγοί θα κάνουν ποδαρικό στη νέα σεζόν της F1

cars

Η νέα Aston Martin Vantage αναλαμβάνει καθήκοντα στην F1

cars

Ferrari: Η ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθέσιου

cars

F1: Ταξίδι στο άγνωστο για τα ελαστικά στο Νίρμπουργκρινγκ

cars