CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Πρώτα χώρισε την κοπέλα του και μετά… κέρδισε τον Φερστάπεν ο Νόρις!

Ο Λάντο Νόρις θριάμβευσε στο Grand Prix της Ολλανδίας στην Formula 1 όπου αν και έχασε την πρωτοπορία από τον Μαξ Φερστάπεν, κατάφερε να τον προσπεράσει και να τον κατατροπώσει μέσα στο “σπίτι” του. Κι όλα αυτά ενώ είχε χωρίσει το πανέμορφο μοντέλο, Μαργαρίδα Κοσέιρο η οποία πριν τον Βρετανό οδηγό είχε σχέση με τον Ζοάο Φέλιξ. Στην περίπτωση του όπως αποδείχθηκε, ο χωρισμός του λειτούργησε… θετικά!




Formula 1: Ο Λάντο Νόρις πρώτα χώρισε και μετά κατατρόπωσε τον Φερστάπεν

Ο Λάντο Νόρις απέδειξε οτι ένας χωρισμός δεν μπορεί να σε βγάλει εκτός στόχου. Για τον ίδιο το Grand Prix της Ολλανδίας ήταν μια τεράστια πρόκληση την οποία ήθελε να κερδίσει και το κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο κι όλα αυτά ενώ είχε χωρίσει το μοντέλο, Μαργαρίδα Κοσέιρο με την οποία είχαν εμφανιστεί μαζί για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο.

Πηγές ανάφεραν ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κάτι που στην ουσία επιβεβαίωσε και ο Λάντο Νόρις με την δήλωση του το Σαββατοκύριακο ότι “Δεν έχω κοπέλα”.

Μια πηγή είχες επίσης δώσει στο φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες για το ζευγάρι, αποκαλύπτοντας πως: “

Ο Λάντο και η Μαργαρίδα πέρασαν διασκεδαστικά μαζί και έκαναν πολύ παρέα αλλά δεν λειτουργούσε έτσι ξεψύχησαν. Είναι ελεύθερος και θέλει απλώς να επικεντρωθεί στο άθλημά του”.


Κάτι που επί της ουσίας έκανε και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο αφού στο Grand Prix της Ολλανδίας δεν εμφανίστηκε απλά συγκεντρωμένος στον αγώνα του αλλά κατάφερε να τους προσπεράσει όλους με αποκορύφωμα τον Μαξ Φερστάπεν που πρωπορευόταν.

 Ο Λάντο Νόρις πέρα από τα ραντεβού του στο Μονακό μαζί με την Μαργαρίδα Κοσέιρο, εθεάδη δημόσια και σε μεγάλη διοργάνωση όχι της Formula 1 αλλά του Monte Carlo Masters τον Απρίλιο όταν και είχαν παρακολουθήσει δια ζώσης αγώνες από την εξέδρα, ενώ στη συνέχεια το μοντέλο είχε μεταβεί στο Μαϊάμι για να υποστηρίξει τον Βρετανό οδηγό στο Grand Prix.

Μάλιστα, η Μαργαρίδα Κοσέιρο πριν κάνει σχέση με τον Νόρις, ήταν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή, Ζοάο Φέλιξ. Ο Λάντο προσπαθούσε στην αρχή να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους και τον Μάιο όταν ξεκίνησαν οι… φήμες, ο ίδιος είχε απαντήσει σε ερώτηση για το αν βγαίνει με το μοντέλο πως έχει πολλές… φίλες!


Related Articles

F1 World Championship: news and curiosities

cars

Formula 1: Όσα έγιναν στο GP Mεξικού που απολαύσαμε σε ΑΝΤ1 και ANT1+ (εικόνες)

cars

Θεσσαλονίκη: Γκάζια και θέαμα απο το μονοθέσιο της Formula 1 απόλαυσε χιλάδες κόσμου στη Νεα Παραλία

cars

F1 GP Μεξικού: Κυριαρχία Mercedes στο FP3 (+video)

cars

F1 GP Άιφελ: Ο Bottas επικράτησε στη μεγάλη μάχη της pole

cars

Ποινή για αλλαγή κινητήρα στον Hamilton, αλλάζουν οι ισορροπίες στην Τουρκία (vid)

cars

F1 GP Μεξικού: Στην pole o Verstappen!

cars

Formula 1: Αυτό είναι το grid του Sprint της Κίνας

Bury

H Renault προσπαθεί να «προσηλυτίσει» τη Williams

cars