CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Το πρόγραμμα του GP της Σουζούκα – Οι ώρες και η τηλεοπτική μετάδοση

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1 ταξιδεύει στην Ιαπωνία και τη θρυλική πίστα της Σουζούκα για τον τέταρτο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2024.

Παρά τις αλλαγές στην ημερομηνία του Grand Prix, το ωρολόγιο πρόγραμμα του τριημέρου έμεινε εντελώς ίδιο σε σχέση με πέρσι. Οι ώρες φυσικά θα είναι πρωινές, ένεκα της διαφοράς ώρας με τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα απ’ότι οι κατατακτήριες δοκιμές. Πιο αναλυτικά:

Παρασκευή 5 Απριλίου

FP1: 05:30-06:30

FP2: 09:00-10:00

Σάββατο 6 Απριλίου

FP3: 05:30-06:30

Κατατακτήριες: 09:00-10:00

Κυριακή 7 Απριλίου

Αγώνας: 08:00

Όπως και πέρσι, έτσι και για το 2024, ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1. Η αλλαγή για τη φετινή χρονιά είναι ότι όλες οι διαδικασίες του τριημέρου θα προβάλλονται αποκλειστικά από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+. Όπως και στα προηγούμενα Grands Prix θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από το ελεύθερο κανάλι, στις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής. Επιπλέον στην 01:00 το πρωί της Κυριακής θα προβληθούν highlights των κατατακτήριων δοκιμών. Φυσικά, υπάρχει κι η επιλογή της ΟΤΤ πλατφόρμας της Formula 1, το F1TV, το οποίο θα έχει, μέσω συνδρομής, κάθε session του τριημέρου, με αποκλειστικά onboard πλάνα και ξεχωριστές επιλογές μετάδοσης. Για πρώτη φορά φέτος, δεν υπάρχει αγώνας των υποστηρικτικών πρωταθλημάτων, τα οποία θα επιστρέψουν στον αγώνα της Εμίλια Ρομάνια στην Ίμολα.

Επόμενος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος η επιστροφή του Grand Prix Κίνας στο καλεντάρι μετά από πέντε σεζόν απουσίας, το τριήμερο 19-21 Απριλίου.

ΠΗΓΗ

Related Articles

When is the next F1 sprint race? Full 2024 schedule + new format

cars

FIA Thursday press conference – 2023 United States Grand Prix

cars

Ο όρος που μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο Red Bull-Verstappen

cars

Φόρμουλα 1: Η Ferrari ετοιμάζει «βόμβα» για το 2025 με τον Λιούις Χάμιλτον

cars

Αποκάλυψη και… επίδειξη μόδας για την AlphaTauri (video)

cars

The Miami Grand Prix Matures

Bury

O Χάμιλτον πήρε την πρωτιά με φοβερό χρόνο στο FP2 του GP Μπαχρέιν

cars

Η εντυπωσιακή πορεία της Prom Racing στους διαγωνισμούς του Formula Student

cars

Η McLaren MCL35M πάτησε πίστα (vids)

cars