CARSNEWS
AUTONEWS

GoodYear. Νέο καινοτόμο ελαστικό

To GoodyearreCharge αποτελεί ένα καινοτόμο αυτό-ανανεούμενο πρωτότυπο ελαστικό που μπορεί να προσαρμοστεί και να αλλάξει ανάλογα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης μετακίνησης. To πρωτότυπο ελαστικό GoodyearreCharge, συμπεριλαμβάνει έναν αριθμό καινοτόμων χαρακτηριστικών που στηρίζονται γύρω από τρεις βασικούς άξονες. Στον πυρήνα του πρωτότυπου ελαστικού GoodyearreCharge, βρίσκεται ένα επαναφορτιζόμενο και βιοδιασπώμενομείγμα που μπορεί να επαναφορτιστεί με μεμονωμένες κάψουλες, απλοποιώντας δραστικά τη διαδικασία αντικατάστασης των ελαστικών.

Ενσωματώνοντας μια εξατομικευμένη ποσότητα υγρού, οι κάψουλες αυτές επιτρέπουν στο πέλμα του ελαστικού να ανανεωθεί και στο ελαστικό να προσαρμοστεί στις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες, στα διάφορα εδάφη ή απλά στον τρόπο που επιλέγετε να ταξιδέψετε.  Χάρη στην τεχνητή του νοημοσύνη, δημιουργείται ένα προφίλ οδηγού γύρω από το οποίο θα εξατομικεύεται το υγρό αυτό, δημιουργώντας μια σύνθετη χημική ένωση, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε οδηγού.Η συγκεκριμένη αυτή ένωση είναι κατασκευασμένη από βιολογικό υλικό και θα ενισχυθεί με μικρο-ίνες, εμπνευσμένες από ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά υλικά παγκοσμίως- το μετάξι αράχνης. Αυτό το υλικό το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό και 100% βιοδιασπώμενο.

Εκτός από τη δραστική απλοποίηση της διαδικασίας αντικατάστασης των ελαστικών σας με αυτοανενεούμενες κάψουλες, το πέλμα του ελαστικού υποστηρίζεται από ένα ελαφρύ πλαίσιο χωρίς αεροθάλαμο καιμε ένα ψηλό και στενό σχήμα. Πρόκειται για μια λεπτή αλλά ανθεκτική κατασκευή χαμηλής συντήρησης που θα μειώνει την ανάγκη για έλεγχο πίεσης ή τις καθυστερήσεις που οφείλονται σε διάτρηση του ελαστικού.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αναμενόμενη η επίδοση του Mitsubishi L200 στον τάρανδο

cars

Ανανεώνεται με στόχο τη βιωσιμότητα το ID.3 της Volkswagen

cars

Αυτό το V8 Toyota Hilux θα διεκδικήσει τη νίκη στο Dakar του 2021.

cars

Dacia. Ένα πραγματικό success story

cars

Αθηναϊκή Ριβιέρα: Νέα επένδυση και επιχειρηματικές συμφωνίες – Οικιστική ανάπλαση στην Βούλα

Bury

Σαρλ Μισέλ: Καταδικάσαμε ομόφωνα με τους ηγέτες της G7 την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Bury

WRC: Οι ζέβρες αποφάσισαν να «τρέξουν» στο ράλι της Κένυας

cars

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο την Κυριακή – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

cars

Ford Mustang Mach-E. Η οδήγησή της είναι εμπειρία

cars