CARSNEWS
MOTONEWS

H GoPro αποκτά την εταιρεία «έξυπνων κρανών» Forcite

Στόχος η παροχή νέων δυνατοτήτων στους αναβάτες και η ανάπτυξη των κρανών, με την χρήση της «έξυπνης» τεχνολογίας.

Μπορεί τα smart κράνη να μην είναι τόσο γνωστά ήτ τόσο επιτυχημένα, όσο θα ήθελαν, φαίνεται όμως ότι οι κατασκευαστές δεν εγκαταλείπουν την έρευνα για τις μελλονικές κινήσεις. Σε μία ακόμα εξέλιξη, η μάρκα-κολοσσός των action cameras, GoPro, απέκτησε την μάρκα κρανών Forcite, η οποία ασχολείται και με την εξέλιξη των smart δυνατοτήτων.

Η συμφωνία των δύο εταιρειών ανακοινώθηκε στις 16 Ιανουαρίου, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή εντός του πρώτου 3μήνου του έτους. Η GoPro έχει ανακοινώσει ότι περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν δημόσιες εντός του Φεβρουαρίου, στην ανάλογη επικοινωνία με τους επενδυτές. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δύο εταιρειών, το βραχυπρόθεσμο πλάνο θα τις δει να συγεργάζονται παράλληλα, με την GoPro να θέλει να επιταχύνει την επίτευξη του οράματος της Forcite να αξιοποιήσει όλα τα οφέλη της τεχνολογίας, στα κράνη της και να θέσει τα θεμέλια για εφαρμογές και σε άλλες κατηγορίες κρανών, πέρα από μοτοσυκλέτας.

Ακόμα, οι δύο εταιρείες θέλουν να συνεργαστούν και με άλλες μάρκες κρανών, με τον επικεφαλής της GoPro, Nicholas Goodman, να κάνει αναφορά στις «καθιερωμένες μάρκες» τις οποίες προτίθεται να βοήθήσει «να ωθήσουν την βιομηχανία μπροστά, μαζί με εμάς». Για να δούμε τι θα φέρει αυτή η συνεργασία…

Related Articles

Βρέθηκε η κλεμμένη μοτοσυκλέτα στην Κόρινθο

cars

Μια BMW σκέτη μαγεία από την Krautmotors

cars

Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλέτα παρασύρθηκε από τρένο στη Μοναστηρίου – Νεκρός ο οδηγός της μηχανής (βίντεο, φωτ.)

cars

BMW: 5 χρόνια εγγύηση και δωρεάν service

cars

BIKEIT!

cars

KTM 390 Adventure V – Κοντύτερη έκδοση για την Ινδία

cars

Honda: Πατέντα για να μην ξαναπέσει μοτοσυκλέτα στο παρκάρισμα

cars

VIDEO: Συμμορία κλέβει αναβάτρια και μοτοσυκλέτα

cars

CRF1100L Africa Twin ΜΥ24 και CRF1100L Africa Twin Adventure Sports ΜΥ24

cars