CARSNEWS
F1 & RACES

H Visa και οι Ομάδες της Red Bull Formula One ανακοινώνουν παγκόσμια συνεργασία 

  • Η συνεργασία αποκαλύπτει ένα νέο όνομα και ταυτότητα ομάδας: Visa Cash App RB Formula One Team.
  • Η Visa γίνεται ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης των Ομάδων της Red Bull F1 και το λογότυπό της θα εμφανίζεται και στα δύο μονοθέσια.
  • Μέσω της F1 Academy team, η Visa και η Cash App προάγουν την ισότητα στον αθλητισμό.

Σαν Φρανσίσκο, Φαέντζα και Μίλτον Κέινς, Ηνωμένο Βασίλειο – 25 Ιανουαρίου 2024 – Το grid της Φόρμουλα 1 ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με νέα εμφάνιση και νέο υποστηρικτή. Σήμερα, οι Ομάδες Red Bull F1 και η Visa (NYSE: V) ανακοίνωσαν μια άνευ προηγουμένου πολυετή συνεργασία, σύμφωνα με την οποία η Visa θα γίνει ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης και των δύο ομάδων της Red Bull F1, ανανεώνοντας την εμφάνιση του grid της Φόρμουλα 1 με τη Visa Cash App RB, πρώην Scuderia AlphaTauri.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη αθλητική χορηγία της Visa εδώ και πάνω από μια δεκαπενταετία. Η συμφωνία περιλαμβάνει την ομάδα Visa Cash App RB, συνεργασία ονομασίας για την ομάδα της F1 Academy και την ομάδα Oracle Red Bull Racing. Το λογότυπο της Visa θα εμφανίζεται στα μονοθέσια τόσο της Oracle Red Bull Racing και της Visa Cash App RB όσο και στις νέες συμμετοχές της F1 Academy από τις αντίστοιχες ομάδες.

«Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συνεργασία και μια μοναδική ευκαιρία για τη Visa να συνεργαστεί με μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αθλητικές κοινότητες στον πλανήτη», δήλωσε ο Frank Cooper III, Chief Marketing Officer, της Visa. «Στη συνεργασία αυτή αντανακλάται έντονα το όραμα της Visa για την ενθάρρυνση των ατόμων ‘να τα καταφέρουν’, πραγματοποιώντας μικρά βήματα βελτίωσης καθημερινά, σε κάθε αγώνα ή εκδήλωση».



Η κούρσα της 
VisaCashAppRB στο μέλλον

Οι οδηγοί της Visa Cash App RB, Yuki Tsunoda από την Ιαπωνία και Daniel Ricciardo από την Αυστραλία, θα αγωνιστούν με ένα ανανεωμένο κιτ οδηγού και με νέα χρώματα στα μονοθέσιά τους, όταν οι αγώνες F1 2024 ξεκινήσουν στο Μπαχρέιν τις 29 Φεβρουαρίου. Τα χρώματα θα αποκαλυφθούν σε ειδική τελετή στο Λας Βέγκας στις 8 Φεβρουαρίου.

Πέρα από τις ευκαιρίες branding με τη Visa Cash App RB, οι δύο εταιρείες δεσμεύονται να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει στο grid και να δώσουν την ευκαιρία στους κατόχους καρτών να έρθουν πιο κοντά στη δράση μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων πρόσβαση στα παρασκήνια, συνάντηση με τους πιλότους, αναμνηστικά και αναβαθμισμένη φιλοξενία στους αγώνες. «Είναι εκπληκτικό να αποκαλύπτουμε τη νέα ταυτότητα και να καλωσορίζουμε νέους συνεργάτες, καθώς ξεκινά να γράφεται η νέα σελίδα της ιστορίας της ομάδας στη Φόρμουλα 1», δήλωσε ο PeterBayerChiefExecutiveOfficerτης VisaCashAppRBteam. «Καθώς η Φαέντζαεισέρχεται σε μια νέα εποχή αγώνων, παραμένουμε πιστοί στις αρχές μας και εξακολουθούμε να αποτελούμε φυτώριο ταλέντων – πλέον όμως εστιάζουμε περισσότερο στον ανταγωνισμό και στοχεύουμε σε υψηλότερες διακρίσεις στη Φόρμουλα 1. Έχουμε ένα τολμηρό όραμα για την ομάδα που ηγούμαι εγώ και ο Team Principal, Laurent Mekies και το ταξίδι αυτό είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό όταν έχουμε δίπλα μας συνεργάτες που κοιτούν το μέλλον όπως η Visa και η Cash App».

Προωθώντας την ισότητα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η Visa έχει δεσμευτεί για την ενδυνάμωση των γυναικών και την οικονομική τους ανέλιξη μέσα από χορηγίες. Επεκτείνοντας τη δέσμευση αυτή, η Visa και η Cash App μαζί με τη Red Bull θα υποστηρίξουν τη Visa Cash App RB στο πρωτάθλημα της F1 Academy. Το πρωτάθλημα οδήγησης γυναικών λαμβάνει χώρα σε 7 επιλεγμένες πίστες της F1 το ίδιο Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της F1. Τα χρώματα αυτά θα αποκαλυφθούν επίσης στην ειδική τελετή του Φεβρουαρίου.

«Ως μακροχρόνιοι συνεργάτες τόσο της Visa όσο και της Red Bull, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι», δήλωσε η Catherine Ferdon, HeadofBrandτης Cash App. «Η ομάδα Visa Cash App RB και η Cash App έχουν αφιερωθεί στη διασύνδεση ατόμων και κοινοτήτων, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ενοποιητική δύναμη από τον αθλητισμό. Με τη συνεχή ανάπτυξη της Φόρμουλα 1 στις ΗΠΑ, αυτή η χορηγία μας επιτρέπει να εμβαθύνουμε τη δική μας σχέση με τους φαν της και επεκτείνει τη δέσμευση της Cash App για την υποστήριξη και την ανάπτυξη του φίλαθλου πνεύματος στις ΗΠΑ, ενώ παράλληλα προσφέρουμε περισσότερη αξία στους πελάτες μας. Έχουμε μια ιστορία ανάδειξης ταλέντων και ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε μια ομάδα γνωστή για την ανάδειξη νέων ταλαντούχων οδηγών».

«Η δημιουργία της Visa Cash App RB είναι μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή», δήλωσε ο OliverHughesChiefMarketingOfficer της Red Bull Technology. «Η νέα ταυτότητα δεν είναι απλώς μια αλλαγή ονόματος, είναι η αρχή ενός συναρπαστικού νέου ταξιδιού που έχει σχεδιαστεί για να οδηγήσει την ομάδα σε νέα επίπεδα ανταγωνιστικότητας και αυτό αποδεικνύεται με την παρουσία μιας από τις πιο εμβληματικές επωνυμίες στον κόσμο ως συνεργάτης ονομασίας της ομάδας. Όμως, όπως και η ομάδα μας, η Visa εστιάζει σταθερά στο μέλλον, και επεκτείνεται καθώς από παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των πληρωμών που είναι η κύρια δραστηριότητά της γίνεται παγκόσμιος οδηγός για την ανάπτυξη ψηφιακών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για όλους, παντού. Αντιστοιχίζοντας τη δέσμευση αυτή για την οικονομία του μέλλοντος, η Cash App εντάσσεται στην ομάδα ως βασικός συνεργάτης και ως μία από τις οικονομικές εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις. Η νέα ταυτότητα της ομάδας ως Visa Cash App RB μας ωθεί σε ένα μέλλον στο οποίο η ομάδα αγωνίζεται για να βρεθεί στο μπροστινό μέρος του grid κάθε Σαββατοκύριακο.»

Related Articles

To F1 Vlog για το συναρπαστικό GP Γαλλίας (video)

cars

Formula 1 Teammate Wars 2023: Ferrari

cars

Verstappen VS Hamilton διαφορά σε βαθμό αηδίας

cars

Bugatti: «Ταχύτερη από Formula 1 η Bolide»

Bury

Πλησιάζει στη Renault o Alonso!

cars

Έτοιμη να δώσει το πράσινο φως για GP η κυβέρνηση της Αυστρίας

cars

Η Alfa Romeo F1 τιμά την 33 Stradale με ειδικό livery στη Μόντσα (photos)

cars

Formula 1: «Βόλτα» με μονοθέσιο και στην Αυστρία ο Μαξ Φερστάπεν

cars

Formula 1: Έκπληξη στην Σιγκαπούρη (pic)

cars