CARSNEWS
F1 & RACES

H ανακοίνωση συνεργασίας F1 και Lego είναι η καλύτερη είδηση της ημέρας

Σημαντικό άνοιγμα σε μικρότερες ηλικίες αλλά και φανατικούς συλλέκτες κάνει η F1 με την νέα πολυετή συνεργασία που ανακοίνωσε με την αγαπημένο εταιρεία παιχνιδιών Lego.

Top Gear TEAM

Η LEGO και η Formula 1 αποκάλυψαν μια συναρπαστική νέα πολυετή συνεργασία, με στόχο την ένωση των φίλων της LEGO με τον κόσμο της Formula 1. Η συνεργασία, που θα ξεκινήσει το 2025, υπόσχεται να συνδυάσει δύο παγκόσμιες κοινότητες και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για τους οπαδούς όλων των ηλικιών.

F1 Lego

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει ενεργοποιήσεις σε ζώνες φιλάθλων σε επιλεγμένα Grand Prix της Formula 1, καθώς και ψηφιακό περιεχόμενο στις πλατφόρμες της LEGO, προσφέροντας διαδραστικές εμπειρίες για οικογένειες και λάτρεις της Formula 1.

Πρόσφατα δεδομένα δείχνουν την αυξανόμενη δημοτικότητα της Formula 1 στις νεαρές ηλικίες, με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 8-12 ετών να παρακολουθούν ενεργά το άθλημα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, ενώ το 40% των ακολούθων της Formula 1 στο Instagram είναι κάτω των 25 ετών.

F1 lego teaser

Οι φίλοι της Formula 1 μπορούν να αναμένουν μια νέα σειρά προϊόντων LEGO που θα αναδημιουργούν εμβληματικές ομάδες και στιγμές της Formula 1 με τουβλάκια LEGO. Η σειρά θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από σετ LEGO DUPLO για παιδιά προσχολικής ηλικίας, μέχρι πιο σύνθετα σετ για εφήβους και συλλέκτες.

Τα προϊόντα θα γιορτάζουν την πλούσια κληρονομιά της Formula 1 σε μηχανική, καινοτομία και τεχνολογία, δίνοντας στους οπαδούς την ευκαιρία να δημιουργήσουν δικά τους μίνι αγωνιστικά αυτοκίνητα, πίστες και γκαράζ.

Η Julia Goldin, Chief Product & Marketing Officer της LEGO Group, δήλωσε ενθουσιασμένη για τη συνεργασία: “Στη LEGO, έχουμε μακρά παράδοση στην αναδημιουργία αυτοκινήτων Formula 1 με τουβλάκια LEGO, και αυτή η νέα συνεργασία θα επιτρέψει στους οπαδούς να ζήσουν το άθλημα με ακόμα πιο συναρπαστικό τρόπο. Μέσω του παιχνιδιού και της δημιουργικότητας με τα LEGO, στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη συγκίνηση της Formula 1 για τους φίλους όλων των ηλικιών, είτε στο σπίτι είτε στην πίστα”.

Related Articles

Ο Hamilton ζήτησε… αξιολόγηση!

cars

Το δυστύχημα που «σημάδεψε» τον Nigel Mansell (video)

cars

F1 News: Alpine Signs New Executive Technical Director After Shock McLaren Exit

Bury

Η Formula 1 άνοιξε στην Cadillac την όρεξη για hypercar

cars

Formula 1: O Φερστάπεν απορρίπτει τηv Aston Martin και προτιμάει Mercedes

cars

Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Bury

Το πρόγραμμα του GP Σαουδικής Αραβίας αυτό το τριήμερο

cars

Πότε αποκαλύπτεται η νέα Ferrari!

cars

H F1 επιστρέφει στην Τουρκία με τις πιο σκληρές γόμες ελαστικών

cars