CARSNEWS
MOTONEWS

Honda Adventure Roads 2025 – Από τη Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη

Μετά την πετυχημένη φετινή διοργάνωση που ταξίδεψε τους συμμετέχοντες στο Μαρόκο, η Honda παρουσιάζει την εκδήλωση της επόμενης χρονιάς.

[Δελτίο Τύπου]

Η τελευταία διοργάνωση Honda Adventure Roads είδε 30 ερασιτέχνες αναβάτες να αντιμετωπίζουν μια πρόκληση 2,800 χιλιομέτρων σε ποικιλία εδαφών στο πανέμορφο Μαρόκο. Ξεκινώντας από την Agadir, οι συμμετέχοντες κινήθηκαν ανατολικά προς τους χρυσούς αμμόλοφους της M’hamid διασχίζοντας την Οροσειρά Άτλας και το φαράγγι Dades πριν χωθούν βαθιά στα ορεινά περάσματα και τις κοιλάδες που οδηγούν στην πόλη Fes. Η εννιαήμερη περιπέτεια ολοκληρώθηκε στη Nador, έχοντας διασχίσει το Εθνικό Πάρκο Tazekka.

Honda concludes Moroccan Honda Adventure Roads expedition and announces next instalment of unmissable series

Μετά τις προηγούμενες διοργανώσεις σε Νότια Αφρική, Νορβηγία και Ισλανδία, η adventure ναυαρχίδα της Honda, CRF1100L Africa Twin, αποδείχθηκε για μια φορά ακόμη ιδανική σύντροφος για μια τέτοια επική περιπέτεια. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη μοτοσυκλέτα στο φυσικό της περιβάλλον, τόσο με χειροκίνητη μετάδοση όσο και με το μοναδικό σύστημα Honda DCT (Dual Clutch Transmission).

Το προσφερόμενο πακέτο περιελάμβανε υψηλού επιπέδου διαμονή, μεταφορά αποσκευών, φαγητό, πλοήγηση, καύσιμα, ιατρική υποστήριξη και τη μοναδική ευκαιρία να μάθεις τα μυστικά της οδήγησης από πρώτο χέρι με τη βοήθεια εργοστασιακών αναβατών της ομάδας ράλι του HRC. Πολύτιμες συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές όπως ρουχισμός Alpinestars, επικοινωνίες Cardo, αδιάβροχες αποσκευές Enduristan και λάστιχα Metzeler συνέβαλλαν στην υψηλού επιπέδου εμπειρία.

Honda concludes Moroccan Honda Adventure Roads expedition and announces next instalment of unmissable series

Επιλεγμένες στιγμές από τη διοργάνωση του 2024 στη χώρα της Βόρειας Αφρικής μπορείτε να βρείτε στο κανάλι YouTube της Honda, με επιπλέον περιεχόμενο στη σελίδα Instagram: @hondaadventureroads.

Η σειρά Honda Adventure Roads θα επιστρέψει το 2025 με την 5η της διοργάνωση, μια διηπειρωτική περιπέτεια που θα πάρει τους συμμετέχοντες από την καρδιά της ιταλικής πρωτεύουσας, Ρώμη, στη διάσχιση οκτώ χωρών και δύο ηπείρων ως τον τερματισμό στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις Honda Adventure Roads, καθώς και για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την έκδοση του 2025, θα βρείτε εδώ: https://www.honda.co.uk/motorcycles/experience-honda/honda-adventure-roads.html

Related Articles

Η Italjet Dragster παρουσίασε το 559 Twin στην EICMA 2023 – VIDEO – Φωτογραφίες

cars

Πώς θα καταλάβεις ότι αξίζει ένα μεταχειρισμένο μέσα σε λίγα λεπτά -Τα μυστικά που δεν θα σου πει κανείς

cars

Λειτουργεί και πάλι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Συντακτών Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας

cars

Όλες οι κλειδαριές ABUS στην MPS Μανωλακάκης

cars

Η Kawasaki παρουσιάζει την πρώτη μοτοσικλέτα με κινητήρα υδρογόνου

wp_update-GSkibItV

Η πιο εξελιγμένη μηχανή του κόσμου, χωρίς δείκτες, χωρίς όργανα

cars

QJ Motor SRK 400 – Απολαυστική

cars

VIDEO: Μοτοσυκλέτα λαμπαδιάζει σε βενζινάδικο

cars

Stark Varg – Έγραψε ιστορία κατακτώντας το αγγλικό Arenacross 2024

cars