CARSNEWS
MOTONEWS

Honda Transalp XL 750: Με 92 ίππους και αναρτήσεις από την Showa

  • Διαβάστηκε από 3.549 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/09/2023

Το Honda Transalp XL 750 είναι μια adventure μοτοσυκλέτα με χωμάτινους τροχούς και αναρτήσεις από την Showa με δικύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 92 ίππους και ελέγχεται από σύστημα Throttle By Wire που προσφέρει 5 Riding Modes επιλογές.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

HONDA: Αυτό το μηχανάκι είναι απολαυστικό!

Με OHC κινητήρα απόδοσης 92 ίππων και Wheelie Control.

Το Honda Transalp XL 750 είναι εξοπλισμένο με υγρόψυκτο, OHC δικύλινδρο κινητήρα και 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο χωρητικότητας 755 κ. εκ. με απόδοση 92 ίππων στις 9.500σαλ. και 75 Nm ροπής στις 7.250σαλ. Η τροφοδοσία του καυσίμου γίνεται με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού PGM-FI πετυχαίνοντας μέση κατανάλωση σύμφωνα με την Honda 4.35 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 16.9 λίτρων η αυτονομία του ξεπερνά τα 380 χιλιόμετρα. Η τεχνολογία Throttle By Wire προσφέρει την επιλογή 5 διαφορετικών Riding Modes: Gravel/ Sport/ Standard/Rain και User επεμβαίνοντας στην απόκριση της απόδοσης της ιπποδύναμης του κινητήρα, του συστήματος Wheelie Control και του ABS. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω 6τάχυτου κιβωτίου με μονόδρομο συμπλέκτη ενώ υπάρχει και η προαιρετική επιλογή Quick Shifter και καταλήγει στον πίσω τροχό μέσω αλυσίδας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με χωμάτινους τροχούς και διπλά δισκόφρενα εμπρός.

Το πλαίσιο του Transalp XL 750 είναι ατσάλινο τύπου διαμάντι με ενσωματωμένο υποπλαίσιο και ακτινωτούς τροχούς 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με τις διαστάσεις των ελαστικών τους να είναι: 90/90-21 και 150/70-18 αντίστοιχα. Το σύστημα της πέδησης αποτελείται από δύο κυματοειδείς δίσκους εμπρός 310 mm με ακτινικές δαγκάνες δύο εμβόλων και μονό δίσκο πίσω με δαγκάνα μονού εμβόλου και ελέγχονται μέσω ABS. Οι αναρτήσεις συνδυάζουν ανεστραμμένο πιρούνι ρυθμιζόμενο ως προς την προ-φόρτιση, διαμέτρου 43 mm και διαδρομής 200 mm εμπρός και συνεργάζεται με μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ ως προς την προ-φόρτιση του ελατηρίου διαδρομής 190 mm πίσω και φέρουν την υπογραφή της Showa. Το συνολικό του βάρος είναι 208 κιλά και εκτίνεται 2.323 mm κατά μήκος, με πλάτος 838 mm και ύψος 1.450 mm ενώ η σέλα απέχει από το έδαφος 850 mm προσφέροντας ψηλή θέση οδήγησης.  

Με full Led φώτα, οθόνη TFT 5 ιντσών και USB type C.

Το Transalp XL 750 έχει δυναμική εμφάνιση με αεροδυναμικό σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή. Η έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών προσφέρει στον αναβάτη όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα και την οδήγησή της και διαθέτει θύρα USB type C που βρίσκεται κάτω από την σέλα. Τα φωτιστικά του σώματα είναι τύπου LED και διαθέτουν Emergency Stop Signal ενημερώνοντας τους υπόλοιπους οδηγούς σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος. Στον standard εξοπλισμό του διατίθενται με πίσω σχάρα και είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς: MAT BALLISTIC BLACK METALLIC/ MAT IRIDIUM GRAY και TRICOLOR που παραπέμπει στην εμφάνιση του θρυλικού XL 600.

Η τιμή του Honda Transalp XL 750 είναι: 11.500 ευρώ.

 

Honda Transalp XL 750

Με OHC κινητήρα απόδοσης 92 ίππων και Wheelie Control.

Με χωμάτινους τροχούς και διπλά δισκόφρενα εμπρός.

Με full Led φώτα, οθόνη TFT 5 ιντσών και USB type C.

Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα ενισχύουν την εκτός δρόμου οδήγηση;

 

Related Articles

Honda Gold Wing & Rebel – Mε ανανεωμένη εμφάνιση

cars

Test – KTM 890 Adventure 2023

cars

Τι θα δείτε στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

cars

Concept μοτοσυκλέτα με Boxer κινητήρα και πλαίσιο από plexiglass

cars

5 πράγματα που θα κάνουν πιο χωμάτινη την on

cars

VIDEO: Μοτοσυκλέτα λαμπαδιάζει σε βενζινάδικο

cars

Ηλεκτρικό Motοcross Honda θα αγωνιστεί στο Ιαπωνικό Πρωτάθλημα

cars

Ένα Enduro των 90s μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο χωμάτινο αριστούργημα

cars

QJMotor SRT 800X – Στη κορυφή της γκάμας

cars