CARSNEWS
MOTONEWS

Moto 170: Το service στα καλύτερά του

Moto 170: Το service στα καλύτερά του
  • Διαβάστηκε από 1.008 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/08/2023

Αν αναζητάς ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής για τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σου δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Moto 170.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές πόσο σημαντική είναι η σωστή συντήρηση μιας μοτοσυκλέτας ή ενός scooter. Είναι ένας τομέας στον οποίο δεν πρέπει να γίνονται εκπτώσεις καθώς η κατάσταση του δίτροχου έχει άμεσο αντίκτυπο όχι μόνο στην ποιότητα κύλισης και την απόλαυση που προσφέρει κατά την οδήγηση, αλλά στην ασφάλεια του αναβάτη και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα του service χρειάζεσαι εξειδικευμένους μηχανικούς που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τους οποίους μπορείς να εμπιστευτείς. Αυτό ακριβώς προσφέρει το Moto 170, που μέσα από την πολύχρονη εμπειρία, το μεράκι και την αγάπη για τους δυο τροχούς προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης με σεβασμό στον πελάτη και την περιουσία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η εταιρεία εξειδικεύεται στα μοντέλα των εταιρειών YAMAHA, HONDA, SUZUKI, PIAGGIO και SYM, αλλά διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα και την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να δώσει λύσεις και σε μοντέλα άλλων κατασκευαστών. Για τις εργασίες χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά και προϊόντα κορυφαίων εταιρειών όπως Repsol, Wurth και άλλων που διασφαλίζουν την αρτιότητα του αποτελέσματος. Στο Moto 170 θα βρείτε ακόμα μεγάλη ποικιλία από γνήσια, αλλά και επιλεγμένα after market ανταλλακτικά, για να έχετε πάντα το δίκυκλο σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Λάδια, φίλτρα, αλυσίδες και άλλα αναλώσιμα που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων εταιρειών είναι στη διάθεσή σας. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, που θα βελτιώσουν την εμφάνιση, την πρακτικότητα και τις επιδόσεις της καλής σας.

Υπηρεσίες:

  • Service
  • Βελτιώσεις
  • Ανταλλακτικά
  • Αξεσουάρ
  • Επισκευή πλαστικών
  • Φανοποιεία


Για περισσότερες πληροφορίες:

Αθηνάς 36, Καλλιθέα

Website

Facebook Page

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Καινοτομία ή ιεροσυλία; Κλασσική μοτοσυκλέτα μετατρέπεται σε ηλεκτρική

cars

Brixton Felsberg 250: Με 17 ίππους και vintage εμφάνιση

cars

Piaggio Group – Άλλος ένας όμιλος με κέρδη ρεκόρ για το 2022

cars

Bimota – Δεν θα υπάρξει ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στο κοντινό της μέλλον

cars

Honda προσφορές σχεδιασμένες για εσένα

cars

Έρχονται “κάμερες ήχου“ στη Βρετανία – Και το κοινό συμφωνεί

cars

Αυτή είναι η νέα CBR 600 RR του 2024

cars

Σκηνοθέτησε ατύχημα με μοτοσυκλέτα και τον έπιασαν οι κάμερες διπλανού κτηρίου

cars

Η Harley που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα… εγγυημένα

cars