CARSNEWS
MOTONEWS

Motocross μοτοσυκλέτα ετοιμάζει η Ducati

Motocross μοτοσυκλέτα ετοιμάζει η Ducati
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/09/2023

Μετά από φήμες που έχουν διασπαρεί από λιγότερο ή περισσότερο αξιόπιστες πηγές, φαίνεται ότι οι Κόκκινοι είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν αγωνιστικό χωμάτινο μοντέλο. Πιστεύεις ότι θα πρωταγωνιστήσουν όπως έκαναν στην άσφαλτο ή ότι οι “κλασσικές” δυνάμεις θα παραμείνουν μπροστά;

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

DUCATI: Αμέτρητα δώρα σε όλους! http://www.mototriti.gr/

To 2024 μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για το Motocross, ειδικά όσον αφορά τους Ευρωπαίους κατασκευαστές. Μετά την ανακοίνωση της Triumph, η οποία ήδη μας έδειξε το πλαίσιο και τον κινητήρα του Motocross μοντέλου της και μετά την απόφαση της Beta να μπει στο σκληρό πεδίο του AMA Supercross, φαίνεται τώρα ότι και η Ducati θα ακολουθήσει.

Η εταιρεία από την Μπολόνια, που είναι αυτή τη στιγμή Πρωταθλήτρια τόσο στο MotoGP όσο και στα Superbikes, δουλεύει εδώ και καιρό πάνω σε ένα τετράχρονο μοντέλο 450cc, αλλά είχε καταφέρει μέχρι τώρα να προστατεύσει πολύ καλά τις πληροφορίες. 

Παρά την επιτυχημένη απόκρυψη, φαίνεται ότι η παρουσίαση της χωμάτινης Ducati θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς τα πρώτα πρωτότυπα έχουν ήδη εμφανιστεί καμουφλαρισμένα σε μυστικά τεστ κατά τις τελευταίες εβδομάδες. 

Οι φήμες λένε ότι ο στόχος είναι η συμμετοχή στο Ιταλικό Πρωτάθλημα και κάποιες wild card συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2024 και μετά η συμμετοχή στο MXGP Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2025. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, εξετάζεται και η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX2 το 2026 και αργότερα στο AMA Supercross. 

http://www.mototriti.gr/

Πρόσφατα η Ducati DesertX κέρδισε τον πρόλογο του Erzbergrodeo, στα χέρια του Antoine Meo, 5 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Enduro, και είναι αυτός ο άνθρωπος που η Ducati έχει στο τιμόνι της εξέλιξης της νέας της προσπάθειας. 

Υπάρχουν πολλές ημερομηνίες κατά τις οποίες μπορούμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα, καθώς πλησιάζουν τα Ducati World Premiere Days, όμως το νέο χωμάτινο μοντέλο θα κάνει όπως όλα δείχνουν το ντεμπούτο του στην EICMA, το Νοέμβριο. 

Related Articles

CRF1100L Africa Twin ΜΥ24 και CRF1100L Africa Twin Adventure Sports ΜΥ24

cars

Drone της αστυνομίας εντόπισε εμπρηστή να βάζει φωτιές στην Καλαβρία – Οδηγούσε μοτοσυκλέτα και έκαιγε θάμνους

cars

Rally Dakar Moto 2024: Ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στο Ράλι Ντακάρ κόβεται στα δύο!

cars

Test – QJ Motor SVT 650X 2023

cars

Piaggio Group – Άλλη μια εταιρεία με κέρδη ρεκόρ για το 2022

cars

Η μηχανή που δεν μπορεί να ανατραπεί

cars

Η εξωτική supermoto των 30.000 ευρώ από τη Σλοβενία

cars

CITYRIDER 78ο τεύχος, Νοέμβριος 2023

cars

Royal Enfield: Μέχρι το 2025 θα παρουσιάσει ηλεκτρικά

cars