CARSNEWS
F1 & RACES

Η Alfa Romeo θα αγωνιστεί με ειδικό χρωματισμό στη Μόντσα

Η ελβετική ομάδα θα παραστεί στο Grand Prix Ιταλίας της Formula 1 με ένα νέο livery στη C43 για τους Βάλτερι Μπότας και Γκουάνγιου Ζου.

H Scuderia Ferrari δεν θα είναι η μοναδική ομάδα που θα αγωνιστεί στο «ναό της ταχύτητας» με διαφορετικά χρώματα από αυτά που την έχουμε συνηθίσει έως τώρα στη σεζόν. Λίγο πριν ξεκινήσει η δράση του Grand Prix Ιταλίας της Formula 1, η Alfa Romeo παρουσίασε έναν ανανεωμένο χρωματισμό για τη C43 για τον αγώνα της Μόντσα.

Η τρικολόρ σημαία της Ιταλίας κοσμεί το πίσω μέρος του μονοθεσίου πάνω από το κάλυμμα του κινητήρα και συνοδεύεται από χρυσές λεπτομέρειες. Το πράσινο χρώμα εκτείνεται μάλιστα μέχρι το εμπρός μέρος και καταλήγει στην αεροτομή. Οι χρυσές λεπτομέρειες είναι αφιερωμένες στο νέο σπορ μοντέλο της Alfa Romeo, την 33 Stradale, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στο περιθώριο του Grand Prix Ιταλίας.

Alfa Romeo F1

Οι Βάλτερι Μπότας και Γκουάνγιου Ζου βρέθηκαν στο μουσείο της Alfa Romeo στην Αρέσε για την αποκάλυψη της 33 Stradale. Εκεί παρουσιάστηκε και ο χρωματισμός της C43 για το Grand Prix Ιταλίας σε ένα μονοθέσιο επίδειξης.

Unveiling our new look for a special weekend at the #ItalianGP. 😍#F1 | #AlfaRomeo33Stradale @alfa_romeo pic.twitter.com/LHcqX326BV

— Alfa Romeo F1 Team Stake (@alfaromeostake) August 30, 2023

Ο εκπρόσωπος της ομάδας, Αλεσάντρο Αλούνι Μπράβι, μίλησε για τα νέα χρώματα της C43 για το GP Ιταλίας: «Καθώς πλησιάζουμε τον εντός έδρας αγώνα μας στη Μόντσα, είναι χαρά μας να αποκαλύψουμε αυτό το απίστευτο livery, έναν αληθινό φόρο τιμής όχι μόνο στη 33 Stradale, αλλά στην Alfa Romeo συνολικά και στη χώρα από την οποία κατάγεται, την Ιταλία. Είναι ένας από τους ομορφότερους χρωματισμούς που έχω δει στη ζωή μου σε μονοθέσιο και το να αγωνιστούμε με αυτόν μπροστά σε τόσους φίλους μας αλλά και εκατοντάδες μέλη της ομάδας μας είναι τιμή».

Alfa Romeo F1

Ο CEO της Alfa Romeo, Ζαν Φιλίπ Ιμπαρατό, πρόσθεσε: «Μαζί με τη νέα 33 Stradale, θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι το μοναδικό που αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία μας και να κάνει τους Alfisti υπερήφανους. Ο αφιερωμένος χρωματισμός της Alfa Romeo F1 Team Stake ενσαρκώνει το πνεύμα, το πάθος και το όραμα που έχουμε βάλει στη 33 Stradale. Ανυπομονώ να το δω στην πίστα αυτό το Σαββατοκύριακο».

Η Alfa Romeo οδεύει στο Grand Prix Ιταλίας όντας στην 9η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Έως τώρα έχει συλλέξει 9 βαθμούς και βρίσκεται μόλις δύο πίσω από τη Haas.

Φωτογραφίες: sauber_media

Related Articles

Now you can watch F1 races for free

Bury

Βολφ: «Περίμενα να κερδίσουμε τον Φερστάπεν στο Σίλβερστον»

cars

Ο Ricciardo σίγουρα δεν πήγε στη McLaren για τα λεφτά

cars

Το F1 Vlog του GP Ισπανίας

cars

Φερστάπεν: Πώς μπορεί να φύγει από την Red Bull

cars

F1: Istanbul Park circuit gets new operators to bring back Formula One

cars

GP Ρωσίας: Ταχύτερος ο Bottas στο FP1

cars

Η ομάδα που φοβάται ο Φερστάπεν ενόψει της νέας σεζόν

cars

Formula 1: Ο Φερστάπεν χτύπησε πουλί στο Grand Prix του Καναδά

cars