CARSNEWS
F1 & RACES

Η ομάδα που φοβάται ο Φερστάπεν ενόψει της νέας σεζόν

O Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής πιστεύει πως υπάρχει μία ομάδα που μπορεί να τον εκθρονίσει από την κορυφή της Formula 1 το 2024.

Μπορεί το 2023 να είχε μια από τις πιο κυρίαρχες σεζόν στην ιστορία της Formula 1, όμως ο Μαξ Φερστάπεν ανησυχεί. Η Red Bull Racing δημιούργησε ένα από τα καλύτερα μονοθέσια όλων των εποχών κερδίζοντας τα 21 από τα 22 Grand Prix που πραγματοποιήθηκαν στη χρονιά, ωστόσο αυτό δεν διασφαλίζει για τον Ολλανδό και την ομάδα του ενόψει της σεζόν του 2024.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πιστεύει πως όλα μπορούν να αλλάξουν τη νέα αγωνιστική χρονιά και μιλώντας για όσα έρχονται, ξεχώρισε μία ομάδα που θεωρεί πως μπορεί να τον εκθρονίσει από την κορυφή της Formula 1.

Μαξ Φερστάπεν

«Ήμασταν η μοναδική ομάδα που είχε σταθερή απόδοση το 2023 και δεν έκανε λάθη. Πίσω μας τα πράγματα ήταν πολύ αμφίρροπα καθώς σε κάθε αγώνα είχαμε πίσω μας και μια διαφορετική ομάδα. Οι μάχες πίσω μας ήταν πολύ κλειστές. Θα κριθούν πολλά από το πόσο θα βελτιωθούν μέσα στο χειμώνα. Η πιο εντυπωσιακή ομάδα πέρα από εμάς ήταν η McLaren. Δείτε που ήταν στην αρχή της σεζόν και που ήταν στο τέλος της. Πιθανότατα θα είναι πολύ δυνατή και τη νέα σεζόν η McLaren και αυτό πρέπει να το προσέξουμε», δήλωσε ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Us when we hear there are still 54 days until the first race 😳 #F1 pic.twitter.com/AbIAh3Q2oG

— Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) January 5, 2024

Πώς όμως θα επιχειρήσει ο Φερστάπεν να διατηρήσει το στέμμα του και στο 2024; Η προσέγγισή του είναι συγκεκριμένη και βασίζεται σε προηγούμενες επιτυχίες.

«Κάθε σεζόν είναι πολύ διαφορετική. Εξαρτάται βέβαια από το πόσο καλό θα είναι το μονοθέσιο. Πρέπει όμως να βασίζομαι και στην εμπειρία μου και ξέρω πως ο πιο σημαντικός παράγοντας για να παλέψεις για τον τίτλο είναι να έχεις ένα καλό μονοθέσιο. Πέραν αυτού, πρέπει να έχουμε σταθερότητα στις επιδόσεις μας και θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε αυτό. Κάθε σεζόν είναι διαφορετική πρόκληση και θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε όσα πετύχαμε το 2023», πρόσθεσε.

Φωτογραφίες: Getty Images/Redbullcontentpool.com

Related Articles

Η Red Bull ήθελε να διώξει τον Χόρνερ – Νέα στοιχεία στο φως

cars

Formula 1 Grand Prix Madrid από το 2026 ανακοινώθηκε και επίσημα

cars

F1 Vlog με guest star τον Πέτρο Πολυχρονίδη (video)

cars

F1 World Championship: news and curiosities

cars

Αρνητικό ρεκόρ για τη Williams

cars

Δεν φοβάται ο Kubica!

cars

Formula 1: Η θρυλική Suzuka εξασφάλισε θέση στο καλεντάρι

cars

Αυτή θα είναι η F1 του 2021 (video)

cars

Ο Ματία Μπινότο ίσως είναι η νέα μεγάλη μεταγραφή της McLaren

cars