CARSNEWS
AUTONEWS

Oι celebrities που ψήφισαν φέτος Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους – Παρέλαση αστέρων στη χώρα μας

Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε τον αγαπημένο προορισμό των celebrities για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Καταγάλανα νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές, βόλτες σε γραφικά σοκάκια, μοναδική γαστρονομία και μνημεία ιστορικής σημασίας είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι stars επιλέγουν τη χώρα μας σταθερά κάθε χρόνο.

Μπορεί να είναι ακόμη μέσα Ιουνίου, αλλά το… κόκκινο χαλί έχει ήδη στρωθεί στα ελληνικά νησιά και σε διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδας, καθώς πολλοί είναι οι celebrities που έχουν ήδη επισκεφτεί τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Κάιλι Μινόγκ, Κλόντια Σίφερ, Λίντσεϊ Λόχαν, Ρέμπελ Γουίλσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Ευγενία Νιάρχου και Μαρία Σαράποβα επέλεξαν φέτος την Ελλάδα, για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς έχουν έρθει ξανά στη χώρα μας, διαφημίζοντας τις ομορφιές της σε όλο τον κόσμο μέσα από τα social media.

Η ηθοποιός, Λίντσεϊ Λόχαν, και η τραγουδίστρια, Κάιλι Μινόγκ, επέλεξαν την κοσμοπολίτικη Μύκονο για τις διακοπές τους, ενώ η ηθοποιός, Ρέμπελ Γουίλσον, επισκέφθηκε την Αθήνα με την ίδια να ποζάρει μπροστά από την Ακρόπολη. Η πρώην τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, και το μοντέλο, Κλόντια Σίφερ, έμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Αmanzoe» που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι.

Ο ηθοποιός, Λίαμ Χέμσγουορθ, ο οποίος δεν διευκρίνισε σε ποιο σημείο της Ελλάδας έκανε διακοπές, σημείωσε στο προφίλ του στο Instagram «Ελλάδα, τι υπέροχο μέρος», διαφημίζοντας τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο. Η χρυσή κληρονόμος, Ευγενία Νιάρχου, ήρθε και φέτος στην Αθήνα με την παρέα της, επιλέγοντας το εστιατόριο «Λινού Σουμπάσης και ΣΙΑ» στην περιοχή του Ψυρρή. Τέλος, η ηθοποιός, Κιμ Κατράλ, και ο τραγουδιστής, Τζο Τζόνας, ήρθαν στη χώρα μας, για να παρευρεθούν στα εγκαίνια του «One&Only Aesthesis» στην παραλία της Γλυφάδας.

Δείτε τις φωτογραφίες των celebrities που δημοσίευσαν στο Instagram, αποθεώνοντας την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Κιμ Κατράλ

Τζο Τζόνας

Mαρία Σαράποβα

Κλόντια Σίφερ

Κάιλι Μινόγκ

Λίαμ Χέμσγουορθ

Ρέμπελ Γουίλσον

Λίντσεϊ Λόχαν

Ευγενία Νιάρχου

Related Articles

Dacia Duster. Διαθέσιμο και με εργοστασιακό LPG

cars

Η Kia αποκαλύπτει λίγο περισσότερο από το νέο Sorento.

cars

Η Volkswagen υπόσχεται να φτιάξει το infotainment της!

cars

Το Toyota GR Super Sport πάτησε για πρώτη φορά πίστα!

cars

Opel: Το νέο σήμα, εκφράζει καλύτερα τη νέα ταυτότητα.

cars

Τόνια Σωτηροπούλου: «Φτάνει πια με το ότι ένας άνθρωπος για να είναι ολοκληρωμένος πρέπει να είναι παντρεμένος με παιδιά»

deleted-w9i2FI7l

Στις 10 Σεπτεμβρίου η αποκάλυψη του νέου Land Rover Defender!

cars

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position στο Μονακό

cars

Εφιαλτικές στιγμές για μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη – 34χρονος πήγε να τη βιάσει σε είσοδο πολυκατοικίας

Bury