CARSNEWS
AUTONEWS

Oσα είπε ο γιατρός του Νίκου Βέρτη για την υγεία του τραγουδιστή – Πότε θα πάρει εξιτήριο

Ο Νίκος Βέρτης είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του, όπως επιβεβαιώνουν τόσο οι συνεργάτες του τραγουδιστή όσο και ο γιατρός του.

Ο Νίκος Βέρτης ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο κέντρο που τραγουδάει μετά από έντονους πόνους που ένιωσε στην κοιλιακή χώρα, κάτι για το οποίο ευθυνόταν μια τροφική δηλητηρίαση, όπως έγινε γνωστό αργότερα. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γιατρός του Νίκου Βέρτη αποκάλυψε πότε αναμένεται ο τραγουδιστής να πάρει εξιτήριο.

Ο γιατρός του Νίκου Βέρτη, Δημήτριος Δαυίδης, είπε πιο συγκεκριμένα: «Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και το πλάνο είναι ή αύριο ή μεθαύριο να πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Σήμερα είναι πολύ καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα ή αύριο θα πάει σπίτι».

Το νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης έκανε αρχικά γνωστό ότι ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση, με μια ανάρτηση, που έγραφε: «Καλημέρα σε όλους. Ο Νίκος Βέρτης είναι καλύτερα. Η τροφική δηλητηρίαση που τον εξάντλησε χθες τόσο έντονα έχει μια σταθερή βελτίωση, με τη βοήθεια της άψογης νοσοκομειακής περίθαλψης σε 2-3 μέρες θα είναι και πάλι καλά. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης όλων σας». 

Related Articles

Groupe Renault. Με σημαντική άνοδο το 2019 εντός και εκτός

cars

Citroen Type Holidays: Το όχημα για εναλλακτικές διακοπές

cars

Στα χάκι έκανε παρέλαση στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

cars

Nissan e.dams. Αναβαθμισμένη για τη νέα σεζόν της Formula Ε

cars

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position και στο Άμπου Ντάμπι

cars

Νέο Toyota Yaris. Έτοιμη η ολοκαίνουρια γενιά του

cars

Mustang GT4Q: Μια αγωνιστική πρόταση της Ford με κινητήρα V8

cars

Σαν σήμερα 13 Απριλίου: 21 μαθητές σκοτώνονται σε δυστύχημα στην αιματοβαμμένη κοιλάδα των Τεμπών – Επέστρεφαν με λεωφορείο στα σπίτια τους μετά από εκδρομή

cars

Lamborghini Urus: Έφτασε ήδη το πρώτο ορόσημο των 15.000 αυτοκινήτων!

cars