CARSNEWS
F1 & RACES

O Ρικάρντο επιστρέφει με ένα στόχο

Ο Αυστραλός οδηγός θέλει από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του στο grid της Formula 1, να δείξει τις δυνατότητές του.

Στο προσεχές Grand Prix Ουγγαρίας, θα δούμε έναν γνώριμο οδηγό να εμφανίζεται και πάλι στο grid. Έπειτα από οκτώ μήνες μετά το Grand Prix Άμπου Ντάμπι, ο Ντάνιελ Ρικάρντο επιστρέφει στη Formula 1 για λογαριασμό της Scuderia AlphaTauri.

O Αυστραλός οδηγός αντικαθιστά τον Νικ Ντε Βρις, ο οποίος δεν έπεισε τους ανθρώπους της Red Bull Racing με τις επιδόσεις του. Η επιστροφή του αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για έναν πολυαγαπημένο οδηγό που έχει πολλά να αποδείξει.

Για την επιστροφή του στη Formula 1 o Ρικάρντο μίλησε στο F1.com. O 34χρονος αναφέρθηκε στις προσδοκίες που έχει η Red Bull από αυτόν, όμως δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τι ακριβώς μπορεί να περιμένει στους επόμενους αγώνες.

welcoming @danielricciardo back 🏠 he got the new badge, followed the honey pot and… 🤗 pic.twitter.com/xoOYXwYetP

— Scuderia AlphaTauri (@AlphaTauriF1) July 14, 2023

«Περιμένουν καλά αποτελέσματα και απόδοση, αλλά είναι δύσκολο να δούμε τι ακριβώς μπορεί να γίνει. Μέχρι να βρεθώ πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου, είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς περιμένουν. Θέλουν να είμαι εντός βαθμολογούμενης δεκάδας ή να μάχομαι για θέσεις κοντά στη 10άδα; Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια μορφή πίεσης», είπε.

Με μόλις δύο αγώνες έως το καλοκαιρινό διάλειμμα, o Ρικάρντο θέλει να εξοικειωθεί πρώτα με το μονοθέσιό του. Ωστόσο αναμένει να βρει ταχύτητα άμεσα δίπλα στον Γιούκι Τσουνόντα: «Δεν υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι για τους επόμενους αγώνες. Απομένουν δύο GP μέχρι το καλοκαιρινό διάλειμμα. Όμως δεν περιμένω να έχω μέτρια απόδοση. Θέλω να αποδώσω πολύ καλά άμεσα και να χρησιμοποιήσω υπέρ μου όλα όσα έμαθα το διάστημα που ήμουν μακριά από την F1».

Έπειτα από δέκα αγωνιστικά τριήμερα, η AlphaTauri έχει συλλέξει μόλις δύο βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Related Articles

GP Γαλλίας: Οριακά μπροστά ο Verstappen στο FP2

cars

Το F1 Vlog του χάους του Μουτζέλο

cars

Τα αθλητικά στην TV – Αθλητικός Κόσμος / Αθλητικά Νέα / Ειδήσεις / Sport

cars

F1: Οι καλύτεροι οδηγοί σύμφωνα με τους επικεφαλής των ομάδων

cars

Hamilton hopes upgrades will help Mercedes in Austin

cars

Προς πώληση το πιο αλλόκοτο μονοθέσιο της F1

cars

H McLaren πήρε μέτρα για τον κορωνοϊό!

cars

Σε δημοπρασία η Ferrari του Schumacher

cars

Formula 1: Τρομακτικό ατύχημα για Μάγκνουσεν στο Μεξικό – Πήρε φωτιά το μονοθέσιο, διακόπηκε ο αγώνας

cars