CARSNEWS
AUTONEWS

Rolls-Royce Dawn Silver Bullet. Το πρώτο teaser του υπερπολυτελούς διθέσιου!

Η Dawn μπορεί να είναι ένα από τα παλαιότερα μοντέλα στην γκάμα της Rolls-Royce αλλά θα γίνει και το πρώτο που θα ενταχθεί στην “Collection Car” οικογένεια αυτή την δεκαετία. Η Dawn Silver Bullet, είναι σύμφωνα με την αγγλική εταιρία “μία ωδή στην χλιδή” και στο “πρόστυχο, ανέμελο παρελθόν” που αντλεί επιρροές από φημισμένα roadsters της δεκαετίας του 1920 και προσφέρει στους τυχερούς ιδιοκτήτες όχι μόνο ένα συλλεκτικό κομμάτι, όχι μόνο ένα υπερπολυτελές, διθέσιο cabrio αλλά και μία ανάμνηση περασμένων εποχών.

Το highlight της Dawn Silver Bullet είναι το λεγόμενο “Aero Cowling” που δημιουργεί μία αίσθηση ταχύτητας, η ασημένια “ραχοκοκκαλιά” που φέρνει το αμάξωμα στην καμπίνα καθώς και το “vapour-blasted” windbreak από τιτάνιο που ολοκληρώνει το Aero Cowling. Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο αποκλειστικό για την συγκεκριμένη έκδοση, “ultra-metallic” ασημένιο χρώμα και στα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό. Υλικά όπως τα ανθρακονήματα και το δέρμα που συνδυάζουν το κλασικό με το σύγχρονο.

Δυστυχώς, η Rolls-Royce ανακοίνωσε ότι η παραγωγή της Dawn Silver Bullet θα περιοριστεί στα 50 αυτοκίνητα αλλά σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι εκτός από το όχημα καθεαυτό, ο κάθε πελάτης θα αγοράζει και την πρόσβαση σε μία σειρά αποκλειστικών “επικών ταξιδιών” που θα διοργανώνει η Rolls-Royce και θα κάνει διαθέσιμα μέσω του “ψηφιακού σπιτιού” των ιδιοκτητών, με ονομασία Whispers.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτοκίνητο του 2021 για την Ελλάδα. Αυτή είναι η τελική δεκάδα

cars

Fiat Panda CNG. Οικονομικό σε όλα του

cars

Το Kia EV6 GT αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς

cars

Dacia Bigster Concept. Το νέο best seller της Dacia

cars

Πρεμιέρα για την έκδοση παραγωγής του καυτού Peugeot 508 PSE.

cars

Volkswagen. Πρόσκληση σε σχεδιαστές να δημιουργήσουν το δικό τους ID.3

cars

Στα μέσα του 2022 τοποθετείται το νέο Suzuki Swift.

cars

H QJ Motor στην Ελλάδα από την Γκοργκόλης Α.Ε.

cars

Η Hyundai δουλεύει πάνω σε έναν υψηλόστροφο κινητήρα 2,3 λίτρων.

cars