CARSNEWS
AUTONEWS

Seat. Πρωτοπορεί

Στο πλαίσιο του 9ου Smart City Expo World Congress, η Seat παρουσίασε μία σημαντική εξέλιξη στην στρατηγική της αστικής κινητικότητας με μία τριπλή ανακοίνωση- τη δημιουργία μίας νέα στρατηγικής επιχειρηματικής μονάδας, της Seat Urban Mobility, την παρουσίαση του νέου της πρωτότυπου e-Kickscooter και του πρώτου ηλεκτρικού πρωτότυπου eScooter στην 70χρονη ιστορία της εταιρείας. Η νέα αυτή επιχειρηματική μονάδα θα ενσωματώσει όλες τις λύσεις κινητικότητας που βασίζονται τόσο στο προϊόν, όσο και στις υπηρεσίες και στις πλατφόρμες και θα λανσάρει στην αγορά το eScooter το 2020.

Επιπλέον, στη νέα αυτή μονάδα θα συμπεριληφθεί το νέο πρωτότυπο e-Kickscooter και το οποίο θα συμπληρώσει το σχετικό portfolio που ξεκίνησε με το  EXS το 2018. Η γκάμα των προϊόντων έχει σχεδιαστεί για τους τελικούς πελάτες (ιδιοκτησία) καθώς και για στόλους και για υπηρεσίες κοινής χρήσης. Υπό αυτό το πρίσμα, η Seat Urban Mobility θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους αντιπροσώπους της πόλης και της δημόσιας διοίκησης για την ανάλυση της καταλληλότητας ενός οχήματος που έχει κατασκευαστεί για την αστική κινητικότητα όπως το πρωτότυπο Minimo, το οποίο παρουσιάστηκε στο τελευταίο Mobile World Congress.

Related Articles

Ο Κιρ Στάρμερ θέλει να βάλει τέλος στη ρατσιστική βία – «Είναι σημαντικό να μην χαλαρώσουμε»

Fiat Professional Ducato. Για διακοπές

cars

HONDA SH350i. Πιο δυνατό

cars

To ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την χθεσινή επίθεση στο Ιράκ που σκότωσες πέντε στρατιώτες

Bury

Το προξενιό της Ιουλίας – Spoiler: Ο Επιφάνειος πηγαίνει στο αρχοντικό για να σώσει την Ιουλία

cars

Η Ρέμπελ Γουίλσον παντρεύτηκε τη σύντροφό της Ραμόνα Αγκρούμα στη Σαρδηνία

Eurovision 2024: Με ένα εντυπωσιακό βίντεο Καπουτζίδης – Κοζάκου στηρίζουν την Μαρίνα Σάττι λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό

Bury

Η Renault συνεργάζεται με την Airbus!

cars

Kosmoride. Και τα ηλεκτρικά mountain bikes της Giant στη παλέτα της

cars