CARSNEWS
AUTONEWS

Subaru Levorg STI Sport Prototype. Υποχρεώσεις και… ανησυχίες!

Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει λανσαριστεί η έκδοση παραγωγής του ολοκαίνουριου Levorg δεν πρόκειται να σταματήσει την Subaru από το να παρουσιάσει την κορυφαία εκδοχή του στην έκθεση που λαμβάνει χώρα στο Τόκιο αυτές τις ημέρες. Η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε το Levorg STI Sport Prototype που “χτίζει” πάνω στο Levorg Prototype  που είδαμε τον Οκτώβριο του 2019 και απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν μπορούν να αποφύγουν τις υποχρεώσεις τους αναφορικά με την ύπαρξη άπλετων χώρων αλλά δεν θέλουν να θυσιάσουν την οδηγική ευχαρίστηση εξαιτίας τους.

Οι πληροφορίες που παρέχει η Subaru σχετικά με το Levorg STI Sport Prototype όμως, είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Βεβαίως, βλέπουμε τις επεμβάσεις της STI στην εμφάνιση του μοντέλου που έχει μία αδιαμφισβήτητη, σπορ χροιά ενώ γνωρίζουμε πως το νέο Levorg χρησιμοποιεί ούτως ή άλλως τη νέα, Subaru Global Platform της εταιρίας. Το μοναδικό νέο που αναφέρεται από την Subaru, έχει να κάνει με την τοποθέτηση ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αμορτισέρ (για πρώτη φορά στην ιστορία της) και το αναβαθμισμένο σύστημα επιλογής mode οδήγησης που ρυθμίζει την συμπεριφορά του κινητήρα, του συστήματος διεύθυνσης, της ανάρτησης και του συστήματος τετρακίνησης ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις διαθέσεις του οδηγού.

Η Subaru δεν διευκρινίζει ούτε αν η STI έκδοση προσφέρει παραπάνω ιπποδύναμη από το standard Levorg που εξοπλίζεται με έναν 1800άρη, υπερτροφοδοτούμενο, boxer κινητήρα άμεσου ψεκασμού. Θα μου πεις, ακόμα δεν έχουμε εικόνα του εσωτερικού, κάτι που συνεχίζεται και στο STI Sport Prototype με τα φιμέ παράθυρα, περιμένεις να μάθεις λεπτομέρειες για τα μηχανικά; Αυτά πιθανώς να γίνουν γνωστά αργότερα μέσα στη χρονιά και σίγουρα πριν το λανσάρισμα του standard Levorg στην αγορά κατά το δεύτερο μισό του 2020. Όσο για το STI, η λογική λέει ότι θα έχουμε ουσιαστικά νέα λίγο πιο μετά κι από αυτό, δηλαδή κοντά ή μέσα στο 2021.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ποιο πρόσωπο προαλείφεται από το Μαξίμου για άμεσος συνεργάτης του νέου Ευρωπαίου Επίτροπου Απόστολου Τζιτζικώστα

Το ερχόμενο καλοκαίρι η Mercedes-Benz E-Class facelift με άφθονη νέα τεχνολογία!

cars

Ο «ιπτάμενος ιερέας» ξαναχτυπά – Δείτε το «σάλτο» του στην πρώτη Ανάσταση στη Χίο

Bury

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν νοείται η Κύπρος πενήντα χρόνια μετά την τραγωδία του ‘74 να παραμένει διαιρεμένη

Bury

Εντάσεις, δυνατοί αγώνες και νέοι παίκτες στο «Νησί της Εξορίας» – Τι έγινε στο επεισόδιο του Survivor

wp_update-GSkibItV

Ford Transit. Ένας ικανός επαγγελματίας

cars

Το Ford Bronco κάνει ντεμπούτο ως αγωνιστικό πρωτότυπο.

cars

Το νέο Volkswagen Arteon αποκτά Shooting Brake και “R” εκδόσεις!

cars

Μακελειό στην Βραζιλία: Ένοπλοι εκτέλεσαν εφτά άτομα σε πλατεία

Bury