CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor: Οι ελάχιστες επιλογές της ομάδας του έθεσαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό υποψήφιο προς αποχώρηση

Συνεχίστηκαν και απόψε τα αγωνίσματα για τους Μπλε και τους Κόκκινους στο Survivor, με τους παίκτες να κάνουν τεράστια προσπάθεια για να διεκδικήσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Αρχικά, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία δήλωσε πως η ίδια ζήτησε να ψηφιστεί καθώς δεν μπόρεσε να συνεισφέρει καθόλου στην ομάδα της την προηγούμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια ακολούθησε ο πολύ σοβαρός τραυματισμός της Αναστασίας Τσέρου, η οποία κρίθηκε απαραίτητο να βρεθεί εκτός Survivor για την ασφάλειά της. «Δεν είμαι χαρούμενη σε καμία περίπτωση, στεναχωριέμαι πάρα πολύ που αποχωρώ από το παιχνίδι. Είχα δεθεί με όλα τα παιδιά, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Τους περιμένω όλους έξω, είμαι πολύ χαρούμενη που τους γνώρισα» ανέφερε η Αναστασία για την αποχώρησή της από το Survivor, ενώ δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το αποψινό αποτέλεσμα έδειξε πως οι Μπλε θα έπρεπε να βρεθούν στη δυσμενή θέση για να επιλέξουν τον τρίτο κατά σειρά υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτός ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο οποίος πήρε πολύ ψύχραιμα την υποψηφιότητά του. «Γιώργο το περίμενα αρχικά ότι θα ψηφιστώ. Έχουμε μείνει 4 άτομα, εκ των οποίων οι 3 ήμασταν διαθέσιμοι για να ψηφιστούμε. Είμαι εντάξει και έχω έρθει σε ένα παιχνίδι, το οποίο είναι αγωνιστικό. Σιγά σιγά το Survivor τελειώνει και φτάνουμε στον τελικό προορισμό. Ανά πάσα ώρα και στιγμή και κάθε εβδομάδα μπορεί να βρίσκομαι εγώ υποψήφιος, οπότε είμαι πανέτοιμος για αυτήν τη μονομαχία και τη σκεφτόμουν. Θα δώσω 100% του εαυτού μου και θα προσπαθήσω να παραμείνω» είπε ο παίκτης της Μπλε ομάδας στο Survivor.

Related Articles

Porsche Taycan Cross Turismo. Σκληρότερη απ’ ότι φαίνεται.

cars

Η AMG εγκαταλείπει τον V8 για χάρη ενός υβριδικού 4-κύλινδρου στη νέα C63;

cars

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό

Bury

Με το ηλεκτρικό Cyberster η MG δείχνει ότι έχει σφυγμό.

cars

Το νέο έμπλαστρο – εμβόλιο για την προστασία από την ιλαρά στα παιδιά δείχνει πολλά υποσχόμενο

cars

Η Mini γιορτάζει 60 χρόνια “Cooper”.

cars

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. “SUV of the Year” ξανά

cars

«Κανείς δεν έχει ξαναδεί τόσο εκνευρισμένο» τον βασιλιά Κάρολο – Η Μέγκαν και ο Χάρι φαίνεται πως είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό

Bury

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος «αποχαιρετά» την Άννα Παναγιωτοπούλου

Bury