CARSNEWS
AUTONEWS

Toyota X Prologue: Μία “μικρή” πρόγευση από το μέλλον!

Η Toyota ανακοίνωσε ότι στις 17 Μαρτίου θα αποκαλύψει στον κόσμο το “X Prologue” και συνόδευσε αυτή την σημαντική ανακοίνωση με μία teaser εικόνα του επερχόμενου πρωτότυπου. Η εικόνα δεν μας δείχνει τίποτα περισσότερο από ένα λεπτό και στιλάτο φανάρι καθώς το μεγαλύτερο μέρος της μάσκας είναι σκοτεινό αλλά πιο σημαντικό από αυτό είναι τι αντιπροσωπεύει το X Prologue.

Ναι, το νέο concept της Toyota θα λειτουργήσει ως προπομπός για το design μίας ολόκληρης οικογένειας μοντέλων αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι η οικογένεια αυτή θα είναι ηλεκτρική. Η λεζάντα που επέλεξε η ιαπωνική φίρμα για την ανακοίνωση της δε, πιστεύουμε ότι κρύβει ένα στοιχείο για το X Prologue καθώς η λέξη “μικρή”, σε εισαγωγικά ακόμα και στο επίσημο κείμενο, ενδεχομένως να χαρακτηρίζει το μέγεθος του concept και όχι την ίδια την… πρόγευση!

Ασχέτως αυτού πάντως, το X Prologue θα είναι σίγουρα ηλεκτρικό όπως υποδηλώνει και η “κλειστή” μάσκα του. Αν θα μεταμορφωθεί στο ηλεκτρικό SUV που μας έχει υποσχεθεί η Toyota, θα το δούμε στο μέλλον. Θα μας δώσει όμως μία πρώτη εικόνα για την κατεύθυνση που έχει επιλέξει η εταιρία για τα έξι μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της. Αυτά που θα χρησιμοποιούν την ευέλικτη e-TNGA αρχιτεκτονική που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Subaru και μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να αποτελεί την βάση για οχήματα διαφορετικών μηκών, διαφορετικών μεταξονίων με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες και μεγάλη ποικιλία μπαταριών.

The post Toyota X Prologue: Μία “μικρή” πρόγευση από το μέλλον! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Audi. Με τεχνολογία eAWS  στα SUV της 

cars

 Renault Clio 1.0 TCe LPG. Για πολλά και οικονομικά χιλιόμετρα

cars

Αύριο ξεκινά το νέο κεφάλαιο στην “LT” ιστορία της McLaren.

cars

Το νέο VW Amarok έρχεται με άγριες διαθέσεις!

cars

Στις 5 Νοεμβρίου το νέο Nissan Navara.

cars

Πρωτάθλημα Formula E: Η ηλεκτρική φόρμουλα της Nissan στο βάθρο

cars

Αποχωρεί από την Jaguar-Land Rover ο CEO της.

cars

Ηρώ: Το λέω πρώτη φορά – Χρειάστηκε να προστατεύσω τον γιο μου από την ίδια του τη δασκάλα

Bury

Karenta. Πρώτα η υγεία

cars