CARSNEWS
AUTONEWS

Tv Queen: Η Κατερίνα Νάκου αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι

Αυλαία έριξε πρόωρα, το βράδυ της Κυριακής, το Tv Queen με οικοδέσποινα την Ιωάννα Μαλέσκου στο πρόγραμμα του OPEN. Φυσικά, όπως σε κάθε live του ριάλιτι, πλάι στην παρουσιάστρια βρέθηκαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Παντελής Τουτουντζής ενώ ο Τάσος Τρύφωνος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο.

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά… εννέα ήταν οι φιναλίστ που διεκδικούσαν τον τίτλο της Tv Queen αυτή τη βραδιά. Γι’ αυτό και στα μισά περίπου του νέου επεισοδίου, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε ποιες τέσσερις διαγωνιζόμενες περνούν στην τελική φάση και κατ’ επέκταση ποιες πέντε διαγωνιζόμενες δεν θα συνέχιζαν τη διεκδίκηση.

Έτσι, ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο της Tv Queen βρέθηκαν η Κατερίνα, η Αγάπη, η Καλομοίρα και η Μαριαλένα. Οι τηλεφωνικές γραμμές συνέχισαν να είναι ανοικτές για τις τέσσερις αυτές κυρίες μέχρι τις 1 παρά οπότε και η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε το κλείσιμο τους.

Η αγωνία στο πλατό του Tv Queen κορυφώθηκε και είχε φτάσει η στιγμή να ανακοινώσει η εκθαμβωτική, ντυμένη στα λευκά, παρουσιάστρια το όνομα της μεγάλης νικήτριας. Τότε, όμως, η Ιωάννα Μαλέσκου κάλεσε μόνο την Μαριαλένα Βούλγαρη και την Κατερίνα Νάκου στο πλευρό της.

Κάτι που σήμαινε ότι μία εκ των δύο θα έπαιρνε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα την μεγάλη νίκη στο ριάλιτι μιας και η Καλομοίρα με την Αγάπη Λυδιώτη κάθισαν, ξανά, στις θέσεις τους.

«Η μεγάλη νικήτρια, η Tv Queen που κερδίσει το μεγάλο έπαθλο είναι η Κατερίνα» αναφώνησε η παρουσιάστρια με την Κατερίνα Νάκου να μην μπορεί να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό της και να ξεσπά σε πανηγυρισμούς ενώ η καθηγητές έσπευσαν να τη συγχαρούν για αυτή τη νίκη.

«Την τελευταία μέρα μίλησα στο τηλέφωνο με τον μπαμπά μου και του είπα, «τα λέμε σε τρεις μήνες που θα κερδίσω» και το πίστεψα» εξομολογήθηκε, με χαμόγελο, η καλλονή 27χρονη διατροφολόγος και στο εξής νικήτρια του Tv Queen.

Related Articles

Ντεμπούτο για το ευρωπαϊκό Toyota Highlander!

cars

Επιδειξίας τρομοκράτησε δύο γυναίκες στη Γλυφάδα στο βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

cars

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα

cars

«Δεν βάζεις όλα τα αυγά σε μία φωλιά»…

cars

Στην Ελλάδα το Renault Austral

cars

Η Ferrari που κοστίζει πάνω 1,2 εκατ. δολάρια

cars

Η Fiat Chrysler επενδύει €2 δις στην Πολωνία.

cars

Ανάκληση BMW σειράς 3 & Μ3

cars

Ένα ακόμα «annus horribilis» για τη βασιλική οικογένεια – Τα τρωτά σημεία του βρετανικού στέμματος

cars