CARSNEWS
NEW MODELS

Άρωμα Χόλιγουντ για το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 (Video)

Όπως όλα δείχνουν η Fiat έχει πάρει πολύ στα σοβαρά την προώθηση του νέου ηλεκτρικού 500 και από τις πρώτες κινήσεις της είναι προφανές ότι δεν θα τσιγκουνευτεί χρήματα και ιδέες για την προώθησή του.

Έτσι επιστράτευσε τον ακριβοπληρωμένο σταρ του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να γίνει ο πρεσβευτής του μικρού ηλεκτρικού μοντέλου της σε όλο τον πλανήτη (και κυρίως στην Αμερική).

Η εικόνα και το story του video ταιριάζουν στο προφίλ του χολιγουντιανού σταρ, που όπως φαίνεται “δένει” άψογα με τον ρόλο και αποτελεί μία ιδανική παρέα για το 500αράκι.

Η εταιρία έχει ετοιμάσει μάλιστα δύο video. To ένα ονομάζεται “All In” και είναι αφιερωμένη στην έκδοση La Prima που βγαίνει αρχικά. Σ’ αυτό ο Ντι Κάπριο καλεί τους θεατές να αφοσιωθούν στην διάσωση του πλανήτη.

Το δεύτερο video ονομάζεται “Reincarnation” και εστιάζει περισσότερο στην Fiat και πως έχει αλλάξει στην πορεία του χρόνου από το 1957. 

Η Fiat έχει παρουσιάσει επίσης και τρία μοναδικά δείγματα του νέου αυτοκινήτου με τα ονόματα μεγάλων οίκων μόδας (Armani, Bvlgari, Kartell) τα οποία θα βγουν σε δημοπρασία με τα χρήματα να πηγαίνουν σε κάποιον από τους περιβαλλοντικούς οργανισμούς του Ντι Κάπριο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Renault Ampere: Το νέο τμήμα των Γάλλων για τα EV «αντιγράφει» την Tesla

cars

Αυτό είναι το επανασχεδιασμένο KIA Stinger

cars

Στα 20.000 δολάρια η έκπτωση για την Jaguar I-Pace

cars

Πέντε προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα για κάθε τσέπη που αξίζει να αγοράσεις

cars

Το τρομακτικό ατύχημα που σόκαρε τον V. Rossi (video)

cars

Mycarnow@Kosmocar: Η νέα, καινοτόμος ψηφιακή υπηρεσία αγοράς αυτοκινήτου

cars

Το Suzuki Jimny μεταμορφώθηκε σε Land Rover Defender!

cars

Γιατί ο Κορωνοϊός βλάπτει… σοβαρά τα diesel αυτοκίνητα

cars

Το καινούργιο Audi A4 θα έχει ακόμα πιο χαρακτηριστική εμφάνιση

cars