CARSNEWS
AUTONEWS

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Είναι πολύ σέξι με την ποδιά του φαρμακοποιού

Για τη σχέση τους μίλησαν το πρωί της Κυριακής 24/3 η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Όπως είπε η πρώην παίκτρια του Survivor ο σύντροφός της είναι πολύ σέξι με την ποδιά του φαρμακοποιού ενώ αναφέρθηκε και στο κράξιμο που τρώνε στα social media.

Οι δυο τους μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚού με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να λέει: «Στην αρχή παρακολουθούσα το Survivor, μετά το βαρέθηκα. Μπαίνω λίγο στο Twitter να δω τι γράφεται. Ξέρεις πόσες φορές έπαιξα με διάρροια, με πόνους και με εμετούς;».

«Από τη στιγμή που δεν συμμετέχει ο κόσμος, δεν έχει και το ανάλογο ενδιαφέρον, γιατί το κοινό δεν διαμορφώνει το παιχνίδι. Δεν μπορείς να κρατάς έναν παίκτη που επί δύο μήνες δεν παίζει και να έχει και άποψη. Το φετινό παιχνίδι το παίζει μόνο ο Τζέιμς, ο Παππάς όχι», σχολίασε από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Μόνο αν κάνουμε κάποια ταξιδιωτική εκπομπή, θα δεχόμουν να κάνει εκπομπή ο Σπύρος»

«Ο Φάνης (Μπολέτσης) είναι παρεξηγημένος, όπως και ο Σπύρος έκανε λάθη στο Survivor. Το ότι είμαστε ζευγάρι με τον Σπύρο δεν σημαίνει ότι είμαστε ένα. Άλλη άποψη έχει εκείνος, άλλη εγώ. Μπορεί να συμφωνούμε σε πολλά αλλά όχι σε όλα. Το τι κράξιμο τρώμε στα social δεν λέγεται», παραδέχτηκε στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Μου έγιναν δύο τηλεοπτικές προτάσεις πέρσι, πριν μπω στο All Star αλλά τις ακύρωσα και τις δύο. Μόνο αν κάνουμε κάποια ταξιδιωτική εκπομπή, θα δεχόμουν να κάνει εκπομπή ο Σπύρος. Είναι πολύ σέξι με την ποδιά του φαρμακοποιού» ανέφερε κλείνοντας η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Related Articles

Το Audi RS6 GTO Concept είναι ένα ύμνος στο παρελθόν.

cars

Ο Καρανίκας καλωσορίζει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ – «Είναι προς όφελος του κόμματος»

cars

Επιστολική ψήφος: Στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους στη Γενεύη, γράφτηκε η Νάνα Μούσχουρη

Bury

Τζόκερ 30/04/2024: Οι αριθμοί που κερδίζουν τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ

cars

Ford Puma 1.0 Ecoboost mHEV. Και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων

cars

Dragster 2024: Έξι αγώνες σε Αγρίνιο και Σέρρες

cars

Η Genesis αποκαλύπτει το GV80!

cars

Ford Tourneo &Transit Connect Active. Με περιπετειώδη χαρακτήρα  

cars

Σε τροχαίο με έναν νεκρό ενεπλάκη ο τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος

cars