CARSNEWS
MOTONEWS

Ειδική προσφορά για το Husqvarna 901 Norden

Ο όμιλος επιχειρήσεων Πέτρος Πετρόπουλος, επίσημος εισαγωγέας των μοτοσυκλετών της Husqvarna στην ελληνική αγορά, προσφέρει δωρεάν το προαιρετικό ηλεκτρονικό πακέτο Explorer Pack για το μοντέλο 901 Norden.

Top Gear TEAM

Husqvarna 901 Norden

Το On-Off μοντέλο της Husqvarna αποτελεί μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα για τουρισμό υψηλών επιδόσεων σε κάθε τερέν. Με δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά στα 889 κ.εκ. απόδοσης 105 ίππων επιτυγχάνει την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο στην κατηγορία των adventure μοτοσυκλετών της μεσαίας κατηγορίας.

Διαθέτει εξαιρετικά περιφερειακά, τροχό 21 ιντσών μπροστά και 18 ιντσών πίσω για απρόσκοπτη κίνησης εκτός δρόμου και κορυφαία ηλεκτρονικά στον βασικό εξοπλισμό που εκτός των άλλων περιλαμβάνουν τα συστήματα Easy Shift και Cornering Traction Control με ABS.

Husqvarna 901 Norden

Αυτή την περίοδο ισχύει προσφορά με την αγορά κάθε Husqvarna 901 Norden όπου το προαιρετικό ηλεκτρονικό σύστημα Explorer Pack αξίας 329 ευρώ διατίθεται δωρεάν. Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελεί μια πρόσθετη επιλογή στα προεπιλεγμένα προγράμματα οδήγησης (Street, Rain και Offroad) προσφέροντας ουσιαστικά εννέα ρυθμίσεις για το Traction Control και πλήθος ρυθμίσεων στην λειτουργία του κινητήρα και του ABS.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Husqvarna 901 Norden διαθέτει έγχρωμη οθόνη ενδείξεων 5 ιντσών, αναρτήσεις WP με μεγάλες διαδρομές, ακτινικούς τροχούς με tubeless ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR και φώτα LED. Οι τιμές ξεκινούν από τα 16.690 ευρώ.

Related Articles

Enea Bastianini: “Χρειάζομαι ακόμα χρόνο, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν δυνατότητες”

cars

Τρομακτικό δυστύχημα με μοτοσυκλέτα στον Άλιμο

cars

Συνεχίζεται η κερδοφορία για το BMW Group μετά από μια πετυχημένη χρονιά

cars

Formula 1: Η βαθμολογία σε οδηγούς και κατασκευαστές μετά το GP Αζερμπαϊτζάν

cars

Νεκρός οδηγός δίκυκλης μηχανής σε τροχαίο στην Παναγούλα Ζακύνθου

cars

Tο θρυλικό μοντέλο που θέλει να επαναφέρει στην παραγωγή η Kawasaki

cars

Σταύρος Μπαλάσκας: Η μοτοσυκλέτα με τους αστυνομικούς έπεσε πάνω στο περιπολικό

cars

Best Moto by LS2 – QJMOTOR SVT 650X: Η πιο οικονομική μοτοσυκλέτα

cars

Μια Ducati καστομιά με έμφαση στον χρυσό

cars