CARSNEWS
MOTONEWS

Enea Bastianini: “Χρειάζομαι ακόμα χρόνο, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν δυνατότητες”

BikerSpirit #CatalanGP, Barcelona, CatalanGP, CatalanGP2023, Catalunya, Grand Prix, Montmelo, MotoGP, MotoGP 2023, MotoGP2023, Spain

Ο Enea Bastianini δεν έχει μεγάλες προσδοκίες για το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο MotoGP που θα διεξαχθεί στο Montmelò της Βαρκελώνης.

Ο Bastianini, αφού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού στον ώμο που προκλήθηκε από την πτώση που είχε όταν τον έριξε ο Marini στο Portimao, δεν έχει καταφέρει ακόμη να φέρει στα μέτρα του το νέο Desmosedici GP.

Ο στόχος για το Καταλανικό Σαββατοκύριακο είναι να μπορέσει να φτιάξει την μοτοσυκλέτα του για να είναι ξανά ανταγωνιστικός!

«Φτάνω στο Montmelò χωρίς πολλές προσδοκίες. Τώρα η προτεραιότητα είναι να μπορέσουμε να φτιάξουμε την μοτοσυκλέτα για να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο στο Red Bull Ring μας επέτρεψε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες που σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε για να επιστρέψουμε στη δουλειά την Παρασκευή. Χρειάζομαι ακόμα χρόνο, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν δυνατότητες. Είμαι ήρεμος και έτοιμος να αντιμετωπίσω το Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη».

Related Articles

Ένα ηλεκτρικό θαυματάκι έγινε μόλις ακόμα καλύτερο

cars

O πρώτος άνθρωπος που έκανε το γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα

cars

Nέα εποχή για την Peugeot Motocycles στην Ελλάδα

cars

Αφιέρωμα – Fantic Motor 2024

cars

Μια ανακατασκευασμένη BMW λειτουργεί ως φόρος τιμής για την πίστα

cars

Καραμανλής: Κάμερες στις λεωφορειολωρίδες, αυστηρές ποινές για τη ΛΕΑ

cars

Επτά Παγκόσμιοι τίτλοι για την Metzeler το 2023 – Μεγάλες επιτυχίες στο Παγκόσμιο Enduro και στο ISDE

cars

Δείτε το SUV των ηλεκτρικών πατινιών

cars

Black Friday: Το QUADRO QV3 σε μεγάλη προσφορά

cars