CARSNEWS
AUTONEWS

Η Land Rover εξαγόρασε την Bowler.

Η Bowler είναι μία εταιρία που εξειδικεύεται στην (εξαιρετικά περιορισμένη) παραγωγή ακραίων εκδόσεων off-road οχημάτων και αγωνιστικών για rally-raid διοργανώσεις αλλά πάνω απ’ όλα, είναι μία εταιρία που εξειδικεύεται στην βελτίωση/αναβάθμιση μοντέλων της Land Rover. Τώρα, έχει την ευκαιρία να δουλέψει πιο στενά από ποτέ με την αγγλική εταιρία καθώς η Land Rover την εξαγόρασε έναντι αδιευκρίνιστου ποσού και θα την εντάξει στο λεγόμενο Special Vehicle Operations Division.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Land Rover θα αλλοτριώσει την Bowler. Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πλάνο που προβλέπει την αντικατάσταση των “SVR” εκδόσεων με αντίστοιχες “Bowler” αλλά απ’ ότι φαίνεται, η Bowler θα τοποθετηθεί στο πλευρό του SVO και δεν αποκλείεται η Land Rover να λανσάρει ειδικές, “Bowler” εκδόσεις μοντέλων της με διαφορετικό χαρακτήρα από τις SVR. Και αν αναρωτιέσαι τι έχει να κερδίσει από αυτή την εξαγορά η Land Rover, η απάντηση εντοπίζεται στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η Bowler σε τεχνικές παραγωγής περιορισμένων αριθμών, στην εξέλιξη αξιοζήλευτων off-road χαρακτηριστικών και στην κατασκευή αξιόπιστων και ανθεκτικών εξαρτημάτων που είναι ικανά να αντεπεξέλθουν ακόμα και στις πλέον αντίξοες συνθήκες .

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η Bowler θα συνεχίσει να λειτουργεί από τις εγκαταστάσεις της στο Belper και δεν θα μετακομίσει στα κεντρικά της SVO στο Coventry.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

BMW i4. Οδηγική ευχαρίστηση μηδενικών εκπομπών αλλά και 530 ίππων!

cars

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του ο 50χρονος – «Η κόρη της 40χρονης υπέστη σοκ»

Bury

Champions League: Η Μπαρτσελόνα πήρε τη ματσάρα με την Παρί Σεν Ζερμέν, νίκη και για Ατλέτικο Μαδρίτης

Bury

Παγκόσμιο ρεκόρ για την Ford Mustang Mach-E !

cars

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Σε έναν καβγά θα κάνει πίσω αυτός που έχει κάνει τη μαλ…α

cars

Infiniti. Με τον ανάλογο εκθεσιακό χώρο

cars

Έπειτα από 61 χρόνια, έφτασε το τέλος για τον ιστορικό V8 της Bentley.

cars

Το δίλημμα του Μπάιντεν: «Ακλόνητη» υποστήριξη προς το Ισραήλ, αλλά και πάση θυσία αποφυγή μιας σύρραξης με το Ιράν

cars

Το… Voltswagen ήταν ένα κακόγουστο αστείο τελικά.

cars