CARSNEWS
NEW MODELS

Η Volvo φρεσκάρει τα S90 και V90

Την επικαιροποίηση των εξοπλιστικών και σχεδιαστικών προδιαγραφών των S90 και V90 επιχειρεί η Volvo, προχωρώντας σε χειρουργικής ακρίβειας παρεμβάσεις.

Τα νέα φώτα ομίχλης, ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας του μπροστινού τμήματος και η αντικατάσταση των πίσω φωτιστικών με νέα τεχνολογίας LED συνιστούν τις βασικές διαφορές σε σχέση με τις μέχρι σήμερα γνωστές προτάσεις της σουηδικής φίρμας, την ίδια στιγμή που οι επιπλέον χρωματικές επιλογές για τις επιφάνειες του αμαξώματος επεκτείνουν τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικό μπορεί κανείς να απολαύσει το ηχητικό αποτέλεσμα του αναβαθμισμένου ηχοσυστήματος της Bower & Wilkins και το απαλλαγμένο από μικροσωματίδια αέρα που υπόσχεται το νέο σύστημα φίλτρανσης Advanced Air Cleaner.

Η αναβαθμισμένη Σειρά 90 της Volvo αποκτά πρόσβαση και στα mild hybrid συστήματα κίνησης που για πρώτη φορά γνωρίσαμε στα ΧC60 και XC90 και εξασφαλίζουν οικονομία καυσίμου που φτάνει έως και το 15%.

Με mild hybrid κινητήρια σύνολα εφοδιάζεται πλέον και το Volvo XC40, με τη σουηδική φίρμα να έχει πετύχει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την πλήρη υβριδοποίηση της γκάμας της.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέες, μειωμένες τιμές σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ΤΑΞΙ

cars

Δεν έχουν τελειωμό τα teaser για το Ford Bronco

cars

Έτοιμο για απογείωση το μεγαλύτερο αερόπλοιο στον κόσμο

cars

Verstappen: Ο Hamilton δεν είναι Θεός

cars

Το Toyota Aygo συνεχίζει ως ηλεκτροκίνητο

cars

Suzuki V-Strom 800DE 2023

cars

H Τoyota Supra φτάνει στους 450 ίππους με τη βοήθεια των Γερμανών

cars

Οδηγούμε στην Ισπανία το νέο Ford Puma (video)

cars

Αυτά είναι τα σημεία στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου που πρέπει να απολυμάνεις

cars