CARSNEWS
F1 & RACES

Η νέα Mercedes-AMG GT 63 Pro ήρθε κατευθείαν από τη F1!

– Εξωτερική εμφάνιση εμπνευσμένη από την F1.

– Δέρμα Nappa στο εσωτερικό με γαλαζοπράσινες ραφές.

– Με 612 άλογα.

– Μόνο 200 μοντέλα θα κατασκευαστούν.

Σπάνια και ξεχωριστή

Η Mercedes-AMG αποκάλυψε μία ειδική έκδοση της AMG GT 63 Pro εμπνευσμένη από τη Formula 1. Το όνομά της είναι Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+ «Motorsport Collectors Edition» και όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό θα έχει περιορισμένη παραγωγή μονάδων. Το νέο μοντέλο εκτός από τη σπανιότητα που εγγυάται η γερμανική luxury μάρκα θα ξεχωρίζει από τα αγωνιστικά χρώματα, ενώ θα εξοπλίζεται από πλήθος προαιρετικών κιτ.

Εξωτερική εμφάνιση εμπνευσμένη από την F1

Όντας βασισμένη στην AMG GT 63 Pro, το χρώμα της  «Motorsport Collectors Edition»… αντιγράφει αυτό που είχαν τα μονοθέσια W14 και W15 της ομάδας της Mercedes στη F1. Το εξωτερικό είναι δηλαδή βαμμένο με μεταλλικό μαύρο χρώμα Obsidian Black, διακοσμείται με αστέρια της Mercedes ζωγραφισμένα στο χέρι, ενώ φέρει ρίγες στο γαλαζοπράσινο χρώμα της Petronas, δημιουργώντας παράλληλα αντίθεση με το μαύρο χρώμα. Η ίδια διακόσμηση έχει περάσει και στις 21 ιντσών ζάντες αλλά και στις δαγκάνες των φρένων.

Η Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+ «Motorsport Collectors Edition» για να αποκτήσει την εμφάνιση που βλέπετε λαμβάνει επίσης το AMG Night Package, το οποίο αλλάζει το φινίρισμα των μεταλλικών στοιχείων του τυπικού αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της μάσκας, σε μαύρο. Η πανοραμική γυάλινη οροφή και η σταθερή πίσω αεροτομή, που είναι προαιρετικά στην στάνταρ AMG GT, ολοκληρώνουν την εμφάνιση, καθώς είναι στάνταρ στην «Motorsport Collectors Edition».

Δέρμα Nappa στο εσωτερικό με γαλαζοπράσινες ραφές

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι «ντυμένα» σε μαύρο δέρμα Nappa και ύφασμα μικροϊνών, με ραφές σε γαλαζοπράσινο χρώμα της Petronas που είδαμε και στο εξωτερικό.

Με 612 άλογα

Η Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+ «Motorsport Collectors Edition» διατηρεί κάτω από το καπό της τον  4,0 λίτρων V8 biturbo κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 612 άλογα. 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Related Articles

F1: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 2024 – Ποιες είναι οι αλλαγές

cars

Be amazed by Ollie Bearman, the new Ferrari driver in Formula 1.

cars

Ο Φερστάπεν με οκτώ διαδοχικές Pole position

Bury

F1 GP Βελγίου: Ταχύτερος ο Verstappen στο FP2 (vids)

cars

GP Γαλλίας: 1-2 η Mercedes στο FP1!

cars

Μπαμπάς ξανά στα… 89 ο Bernie Ecclestone!

cars

Michael Schumacher: Τι συμβαίνει; Ποια είναι η αλήθεια;

cars

Ντεμπούτο με 352 χιλιόμετρα για τον Tsunoda

cars

Οι βαθμολογίες της F1 μετά την Ίμολα

cars