CARSNEWS
AUTONEWS

Ο Νετανιάχου συναντήθηκε με την Χάρις – «Είναι καιρός να κλειστεί αυτή η συμφωνία για τη Γάζα» είπε η Κάμαλα

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Νετανιάχου και δήλωσε ότι εξέφρασε «σοβαρές ανησυχίες» για τις απώλειες στη Γάζα.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αντιμετωπίζει πιέσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για να τερματίσει τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, ο οποίος διανύει τον ένατο μήνα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, η κ. Χάρις χαρακτήρισε τη συζήτηση «ειλικρινή και εποικοδομητική», προσθέτοντας ότι έχει «ακλόνητη δέσμευση» στο Ισραήλ και στο δικαίωμά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι έχει «σοβαρές ανησυχίες» σχετικά με τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Γάζα και τη «δεινή ανθρωπιστική κατάσταση εκεί».

«Δεν θα παραμείνω σιωπηλή», πρόσθεσε. «Είναι καιρός να τελειώσει αυτός ο πόλεμος».

«Ας κάνουμε τη συμφωνία ώστε να πετύχουμε κατάπαυση του πυρός για να τερματιστεί ο πόλεμος», τόνσε. «Ας φέρουμε τους ομήρους πίσω και ας φέρουμε την πολυπόθητη ανακούφιση στον παλαιστινιακό λαό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο πόλεμος στη Γάζα «δεν είναι μια δυαδική συζήτηση» και ενθάρρυνε τους Αμερικανούς να κατανοήσουν την «ιστορία και τις αποχρώσεις» της σύγκρουσης.

Η κ. Χάρις δεν παρακολούθησε την ομιλία του κ. Νετανιάχου λόγω άλλων υποχρεώσεων που είχε προγραμματισμένες, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο κ. Νετανιάχου αναμένεται να επισκεφθεί την Παρασκευή τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα.

Related Articles

Η AC Cobra “δαγκώνει” με V8 κινητήρα και 580 ίππους!

cars

Ο εξηλεκτρισμός σώζει τον V12 της Lamborghini.

cars

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Στα χρώματα του τελικού του Europa Conference League το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Bury

Η Porsche ερευνά πιθανή χειραγώγηση εκπομπών ρύπων!

cars

Η Fiat κυνηγά την κυριαρχία στα μικρά, προσιτά μοντέλα!

cars

Ανθρωπιστική βοήθεια έστειλαν Ιταλία και Ουκρανία στη Λωρίδα της Γάζας

Bury

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Το να μένει κανείς σιωπηλός μπροστά στη σκληρότητα του πολέμου είναι ντροπή»

cars

Αποκαλύψεις από τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ – «Όλος ο κόσμος περιμένει το γεγονός»

cars

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Γιατί μου λες ψέματα; γιατί δεν με θέλεις;» – Η οκτασέλιδη επιστολή του δράστη στην Κυριακή

Bury