CARSNEWS
AUTONEWS

Αποκαλύψεις από τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ – «Όλος ο κόσμος περιμένει το γεγονός»

Για τον γάμο του ανιψιού του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ που θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι στα Χανιά μίλησε το πρωί της Παρασκευής 10/5 ο Γιάννης Κασσελάκης. «Όλος ο κόσμος περιμένει το γεγονός» είπε.

Ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μίλησε στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» υπογράμμισε αναφερόμενος στον γάμο: «Ο χώρος απέχει 14 χλμ. από τα Χανιά, είναι χώρος μέσα στην φύση και εκεί θα γίνει τραπέζι του στενού οικογενειακού κύκλου και φίλων με επισκέψεις σε βουνό και θάλασσα για να καλύψουμε όλα τα γούστα».

«Όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το γεγονός, ετοιμάζονται οι συγγενείς, σκέφτονται τι δώρο να κάνουν. Πολλοί έρχονται ακάλεστοι, και έτσι γίνεται στο χωριό μας» συμπλήρωσε ο Γιάννης Κασσελάκης.

«Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα αλλά και γεύματα βασισμένα στις απαιτήσεις των επισκεπτών. Δεν έχει έρθει ακόμα το προσκλητήριο σε μένα αλλά θα είμαι παρών. Είστε καλεσμένοι και εσείς, θα χαρούμε να σας δούμε» υπογράμμισε κλείνοντας ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Related Articles

Honda Forza. Με περισσότερες επιλογές

cars

Κομφούζιο με την κυκλοφορία των ιστορικών οχημάτων

cars

Στη μοναδικότητα της Απολυμένης Πέτρας με ALFA ROMEO GIULIA VELOCE 280 HP. Η Ζωή είναι ωραία σαν αμαρτία!

cars

Αυτό είναι το λεωφορείο που χρησιμοποιούν οι διάσημοι στις περιοδείες τους – Το κόστος του φτάνει τα 1,5 εκατ. δολάρια

cars

Volvo XC60 B5 Inscription. Kαι πετρελαιοκίνητο και ήπια υβριδικό

cars

Οι ΗΠΑ απομάκρυναν 17 Αμερικάνους εγκλωβισμένους γιατρούς στη Λωρίδα της Γάζας

Bury

Η Mercedes έχασε την διαμάχη με την Nokia και οι επιπτώσεις ίσως είναι δραματικές!

cars

Με 87 συμμετοχές η 21η Ανάβαση Κύμης

cars

Honda XL750 Transalp– Σημείο αναφοράς

cars