CARSNEWS
AUTONEWS

Αυτό είναι το λεωφορείο που χρησιμοποιούν οι διάσημοι στις περιοδείες τους – Το κόστος του φτάνει τα 1,5 εκατ. δολάρια

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώνονται με τεράστιες λεωφόρους, οι οποίες χαρακτηρίζονται από ατελείωτες ευθείες. Όταν, λοιπόν, οι αγαπημένοι σταρς αποφασίζουν να περιοδεύσουν στα μέρη των ΗΠΑ, τότε η καλύτερη επιλογή για να μετακινηθούν από πόλη σε πόλη είναι τα λεωφορεία της Dreamliner Luxury Coaches.

Η εταιρεία Dreamliner Luxury Coaches είναι εγκατεστημένη στο Νάσβιλ του Τένεσι και κατασκευάζει λεωφορεία που όμοιά του δεν είναι εύκολο να συναντήσει κανείς σε τυπικούς δρόμους. Εξετάζοντας τις ανάγκες των τραγουδιστών στις περιοδείες τους, η συγκεκριμένη εταιρεία βρήκε την ευκαιρία να τους παρέχει ένα σπίτι μακριά από το σπίτι τους, σε μορφή λεωφορείου.

Σίγουρα ξέρετε τους πελάτες της Dreamliner Luxury Coaches

Η ιδέα για την εταιρεία γεννήθηκε την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού. Το 2020, ο ιδρυτής Rich Tomson αγόρασε 12 τουριστικά λεωφορεία από τον ιδιοκτήτη τους, ο οποίος ήθελε να ξεχρεώσει κάποια προσωπικά χρέη. Τρία χρόνια αργότερα, ο Tomson έχει καταφέρει να έχει έναν στόλο από 190 λεωφορεία, ενώ στο πελατολόγιό του μπορεί κανείς να βρει κάποιους από τους πιο γνωστούς αστέρες, όπως ο Drake, η Olivia Rodrigo αλλά και τον The Weeknd.

Ο CEO της Dreamliner Luxury Coaches, Jeremy Maul, αναφέρει στο businessinsider.com πως τραγουδιστές της κάντρι μουσικής νοικιάζουν τα λεωφορεία της εταιρείας κάθε χρόνο για τις περιοδείες τους, ενώ υπογραμμίζει πως έχει βοηθήσει τον The Weeknd κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιοδείας του στις ΗΠΑ. Ακόμα και η ομάδα της Taylor Swift έχει επικοινωνήσει με την εταιρεία, όμως, η τραγουδίστρια προτίμησε να κινηθεί με το ιδιωτικό αεροσκάφος της.

Το εσωτερικό των λεωφορείων δεν θυμίζει σε τίποτα τα απλά λεωφορεία, που έχει συνηθίσει να βλέπει ένας κοινός θνητός. Τα πελώρια λεωφορεία της Dreamliner έχουν σαλόνι, τηλεόραση, ακόμα και μια μικρή κουζίνα. «Είμαστε η εταιρεία λεωφορείων που παίρνεις τηλέφωνο, όταν ‘’τα έχεις καταφέρει’’», λέει ο Maul, προσθέτοντας πως το 95% των πελατών είναι μουσικοί. «Συνεργαζόμαστε ακόμα και με την Beyonce».

Πέρα από τις διασημότητες, η εταιρεία δουλεύει και με πελάτες που θέλουν να νοικιάσουν τα λεωφορεία για events, όπως συναντήσεις και επαγγελματικά ταξίδια. Αυτά τα «υπερπολιτελή δωμάτια ξενοδοχείου με ρόδες», όπως αναφέρονται, είναι τόσο διάσημα, που ο Thomson λέει ότι ο στόλος της Dreamliner βρίσκεται στο δρόμο για περίπου 300 ημέρες το χρόνο, με τη μέση περιοδεία να διαρκεί περίπου 60 ημέρες.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση ενός λεωφορείου των 1,5 εκατ. δολαρίων

Ο CEO της Dreamliner λέει ότι αυτά τα λεωφορεία αξίζουν από 1,5 έως 2 εκατομμύρια δολάρια το καθένα. Το ενοίκιο για ένα λεωφορείο των «αστέρων», με πλήρη εξυπηρέτηση, ξεκινά από 50.000 δολάρια το μήνα. Σε αυτή την τιμή, περιλαμβάνονται τα απαραίτητα, όπως οδηγός, βενζίνη, υπηρεσίες καθαρισμού και WiFi.

Ο Jeremy Maul δηλώνει πως η Dreamliner θέλει να επεκταθεί κι άλλο, με το επόμενο βήμα της εταιρείας να είναι να προσθέσει αεροπλάνα και φορτηγά στον στόλο της.

Related Articles

Ford Puma. Για όλες!!! τις χρήσεις…

cars

Audi. Ερευνά την αμφίδρομη φόρτιση  

cars

Citroen. Με νέα εταιρική υπογραφή

cars

Τρία νέα ηλεκτρικά ετοιμάζει η SsangYong.

cars

Μακελειό στη Μόσχα: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση

cars

Αυλαία με λίγες συμμετοχές και ακόμα λιγότερους θεατές για το 42ο Ράλι Παλάδιο

cars

Alfa Romeo Quadrifoglio. Με αγωνιστικό D.N.A.

cars

Honda SH150i 2020. Eργαλείο αστικών μετακινήσεων

cars

Σάκκαρη – Κόλινς 0-2: Δεν είχε ρυθμό η Ελληνίδα τενίστρια και έμεινε εκτός τελικού στο Charleston Open

Bury