CARSNEWS
AUTONEWS

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Προκρίθηκε η Παπαμιχαήλ και θα είναι στο διπλό με τη Σάκκαρη

Το ελληνικό τένις θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες, τελικά, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού ανακοινώθηκε ότι θα βρεθεί στο Παρίσι και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ που θα πάρει μέρος στο διπλό μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη.

Μέσα στο επόμενο τριήμερο θα έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά τα πάντα σε ό,τι αφορά τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στους φετινούς Αγώνες αφού θα ανακοινωθούν οι τελικές λίστες.

Σε ό,τι αφορά το τένις, πάντως, τα πράγματα έχουν ήδη ξεκαθαρίσει για την Ελλάδα, η οποία θα εκπροσωπηθεί και από την Παπαμιχαήλ, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Ζαννιάς, αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Το Ολυμπιακό τουρνουά τένις θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου στα courts του Roland Garros και η Ελλάδα, όπως προαναφέρθηκε, θα έχει 4πλή εκπροσώπηση.

Συγκεκριμένα, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστούν στα μονά ανδρών και γυναικών, τα αδέρφια Τσιτσιπά θα συμμετάσχουν στο διπλό ανδρών, οι Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ στο διπλό γυναικών και οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη στο μικτό.

Related Articles

Προτεραιότητα για την Skoda ένα ηλεκτρικό compact και ένα οικογενειακό!

cars

Η Κάμαλα Χάρις αρνείται να προεδρεύσει στην ομιλία του Νετανιάχου στο Κογκρέσο αυτή την εβδομάδα

Bury

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ιστορικών αυτοκινήτων – Με έξι αγώνες και δυο κύπελλα

cars

Ducati Smart Jacket. Προσφέρει προστασία

cars

Ducati. Mε επαναστατική τεχνολογία  η νέα Multistrada V4

cars

Καμία προτίμηση ή πρόθεση ψήφου δεν πρόκειται να εκφράσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, στις προσεχείς εκλογές

deleted-w9i2FI7l

Καιρός: Μικρή ανάσα δροσιάς σήμερα Τρίτη – Πότε θα ανέβει ξανά το θερμόμετρο

wp_update-GSkibItV

Νέο Hyundai Sante Fe. Εντελώς διαφορετικό

cars

Μην περιμένεις να πέσει η τιμή των μπαταριών σύντομα…

cars